Αρχική » , , , , » Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ κ. Δ. Βίτσα με προέδρους ΕΑΑΑ και ΕΑΑΣ Λάρισας

Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ κ. Δ. Βίτσα με προέδρους ΕΑΑΑ και ΕΑΑΣ Λάρισας

Στις 01-12-2015 οι πρόεδροι της ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ/Παραρτημάτων Λάρισας, Αντγος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης και Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας, συναντήθηκαν με τον ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημήτριο Βίτσα και συζήτησαν θέματα... ενδιαφέροντος των αποστράτων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις συντάξεις και τα Μετοχικά Ταμεία. Επισημάνθηκε ότι οι οικονομικές αντοχές των αποστράτων έχουν εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό, με την αδυναμία εκπλήρωσης βασικών υποχρεώσεων να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο κ. Βίτσας είπε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να παραμείνουν οι συντάξεις στα ίδια σημερινά επίπεδα λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Για τα μετοχικά ταμεία ανέφερε ότι θα πρέπει το νομικό καθεστώς να παραμείνει ως έχει καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και δεν επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο ΑΝΥΕΘΑ δεσμεύτηκε επίσης ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ θα βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους φορείς των αποστράτων για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

(eaaalar.gr)

3 σχόλια:

 1. Aρνητικός ο Δκτης του ΚΕΥΠ Ταξχος Φακάκης Δημήτριος στην πρόταση που υπέβαλα εδώ και δύο μήνες περίπου γιά λειτουργική αναβάθμιση της ΛΑΦΛαμίας...σύμφωνα με την Φ.900/154/89996Σ.2043 Λαμία 23 Νοέ. 2015 ΚΕΥΠ/4οΕ.Γ.
  Δεν προτίθεμαι να προχωρήσω σε λόγους απόρριψης της πρότασης {επιτροπή εμεπειρογνωμόνων} οι οποίοι δεν πείθουν κανέναν πλην τον ίδιο και την επιτροπή...που ασχοληθηκαν δήθεν με το αίτημα προφανώς έχοντας ήδη πάρει απόφαση απόρριψης...!!!
  Θ ασχοληθώ όμως με την παράμετρο της απαξίωσης της ΛΑΦΛαμίας όχι τόσο από πλευράς αρμοδιοτήτων ΑΔΦ καθόσον όπως και τόσοι άλλοι {δκτες ΜΕΡΥΠ} και ο ίδιος περαστικός είναι από την πόλη μας....αλλά από πλευράς αρμοδιοτήτων της κεντρικής πολιτικής σκηνής σχετικά με την παραμονή του ΚΕΥΠ στην πόλη της Λαμίας....!!!Επειδή το θέμα της παραμονής του ΚΕΥΠ η όχι...στην Λαμία είναι ανοιχτό...συνειρμικά εικάζω ότι η απξίωση της βελτίωσης της ΛΑΦΛ ΠΡΟΜΗΝΎΕΙ το """κλείσιμο""" του ΚΕΥΠ...!!!Οι υποσχέσεις δεν σηματοδοτούν ΤΙΠΟΤΑ...Ο Στγος Βλάχος και ο Ταξχος Στυλιανόπουλος διερίγνυαν τα ιματιά τους ότι η ΜΕΡΥΠ θα παρέμενε...!!!Γι αυτό επιμένω ότι η υποβάθμιση της ΛΑΦΛ είναι προάγγελος κακών μαντάτων γιά την παραμονή του ΚΕΥΠ στην πόλη μας....και ένας θεός ξέρει τι θα επακολουθήσει...!!!Κλείνει δε η απάντηση που έλαβα ότι η πρότασή μου δεν εκτιμάται ως συμφέρουσα γιά την υπηρεσία σύμφωνα με τα προαναφερθέντα....λόγοι οικονομικοί κυρίως...όμως εγώ πάω ένα βήμα παραπέρα και ρωτώ τον ταξχο μήπως γνωρίζει κάτι γιά το ΚΕΥΠ που δεν το γνωρίζουμε εμείς...???Όπως ας πούμε αυτά που γνώριζε η διοίκηση της ΜΕΡΥΠ τότε!!!και αντί ενημέρωσης ο φθιωτικός λαός εισέπρατε ψευδή ενημεέρωση...??? Εύχομαι να διαψευστώ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. """Ο ΑΝΥΕΘΑ δεσμεύτηκε επίσης ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ θα βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους φορείς των αποστράτων για όλα τα θέματα που τους απασχολούν."""

  Τις ΕΑΑ κ. ΑΝΥΕΘΑ θα τις εκδημοκρατίσετε...???Ξέρετε στο δημοψήφισμα είπαν να ψηφίσουμε ΝΑΙ οι ΕΑΑ...!!! και όλως """τυχαίως"""και εσείς το ΟΧΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ το μετατρέψατε σε ένα ξεγυρισμένο ΝΑΙ ...!!!Περίεργες συμπτώσεις κ.ΑΝΥΕΘΑ δεν νομίζετε???γι αυτό και εσείς ως """αριστεροι"""συνεργάζεστε μιά χαρά με τις ΕΑΑ...αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!Γι αυτό βολεύουν οι ΕΑΑ και φυσικά τα προεδρεία δεν είναι αιρετά αλλά ΔΟΤΑ αφού μέλη στερούνται του δικαιώματος του ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ αυτό απάντηση στα ΤΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΕΑΑ....ΠΝ-ΣΞ-ΠΑ...!!!ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ...!!!κ. ΑΝΥΕΘΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. """Ωραία φώτο"""Αυτή η συνάντηση κάτι κρύβει...το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ