Αρχική » , , , , » Γυναίκες στο χακί. Το σχέδιο Καμμένου για ενίσχυση των ΕΔ

Γυναίκες στο χακί. Το σχέδιο Καμμένου για ενίσχυση των ΕΔ

Το διπλό σχέδιο του Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών
Ο Π. Καμμένος θεωρεί ότι «η σύγχρονη Ελληνίδα απέδειξε ότι μπορεί να είναι καλή αξιωματικός και καλή υπαξιωματικός, γιατί όχι να είναι και καλή στρατιωτίνα»
ΓΙΑ ΤΗ θέσπιση της στράτευσης των γυναικών, ο Π. Καμμένος θα πρέπει να ξεπεράσει τις αντιδράσεις των φεμινιστριών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες έχουν ήδη σηκώσει παντιέρα και αναμένεται να επισκεφτούν τον υπουργό με τα δικά τους «όπλα»
Για τις καινοτομίες Καμμένου στη στράτευση γυναικών και τη δημιουργία «χακί λυκείων» απαιτείται η συγκατάθεση τριών συναρμόδιων υπουργείων

Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Λιμενικό Σώμα και προαιρετική στράτευση για... όλες τις υπόλοιπες γυναίκες καθώς και δημιουργία στρατιωτικών λυκείων σχεδιάζει να προωθήσει στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος!

Τα σχέδιά του για τη στράτευση των γυναικών και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προετοιμασία και επιλογή των σπουδαστών για τις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων μου ανέλυσε επί μακρόν ο υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια του πολύωρου ταξιδιού κατά την επιστροφή μας από την Ινδία:

«Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ταμπού και αγκυλώσεις του παρελθόντος! Οι γυναίκες έχουν κατακτήσει όλα τα ανδρικά "κάστρα" και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερες από τους άνδρες! Θυμάστε πώς ξεσήκωναν τον κόσμο οι φεμινίστριες στις αρχές της δεκαετίας του '80 όταν κατετάγησαν οι πρώτες γυναίκες στις Ενοπλες Δυνάμεις; Σήμερα πετάνε μαχητικά, οδηγούν άρματα, διοικούν ολόκληρες μονάδες. Ηρθε η ώρα λοιπόν μετά από 30 χρόνια να κάνουμε και το επόμενο βήμα! Να θεσπίσουμε την προαιρετική στράτευση των γυναικών».

«Θα πείσω και τις φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ»

«Μα πώς θα το περάσετε αυτό το μέτρο; Θα ξεσηκωθούν οι φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ», παρατηρώ... Ο Π. Καμμένος χαμογελάει και μου αποκαλύπτει: «Ηδη μου τηλεφώνησε η επικεφαλής του τμήματος φεμινιστριών του ΣΥΡΙΖΑ και αφού μου εξέφρασε τη διαφωνία της, μου ζήτησε να της πω με ποια δικιά μου να επικοινωνήσει από το αντίστοιχο τμήμα φεμινιστριών των ΑΝΕΛ και της απαντάω ''με μένα"... (γέλια). "Έλα -της είπα- να τα συζητήσουμε μαζί και θα δεις ότι στο τέλος θα σε πείσω"».

- Ήρθε; «Όχι ακόμη»...

- Και πώς θα την πείσεις;

«Η στράτευση των γυναικών είναι συνυφασμένη με τους αγώνες και τις παραδόσεις της Αριστεράς και του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος και των απελευθερωτικών αγώνων...».

- Άλλες εκείνες οι εποχές, διαφορετικές οι τωρινές.

«Στις ψυχωμένες γυναίκες που είναι γεννημένες για "μπροστά" και όχι για τα "μετόπισθεν" πρέπει να τους δίνεται η ευκαιρία να είναι εκπαιδευμένες και στα όπλα και έτοιμες για όλα ανά πάσα στιγμή».

- Δηλαδή το «φεμινιστικό άρμα» του ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσεις να το προσπεράσεις από τ' αριστερά με δεξιό φλας;

«Όχι, θα τους δείξω πώς έχουν τα πράγματα σήμερα και ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος στελέχωσης των μονάδων. Θα τους δείξω επιστολές νέων κοριτσιών που επιθυμούν διακαώς να φορέσουν τη στολή του στρατιώτη, του ναύτη και του σμηνίτη. Θα τις πάρω μαζί μου στα ακριτικά νησιά να αντιληφθούν ποια είναι η επιθυμία των κοριτσιών».

Ο Πάνος Καμμένος είναι απόλυτος για την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών πριν από την πρόσληψή τους στα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική):

«Οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να παίρνουν το "βάπτισμα του πυρός" από τις Ενοπλες Δυνάμεις ως απλοί κληρωτοί, όπως και οι άνδρες συνάδελφοί τους. Τόσο στις Ενοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας έχουμε ανάγκη προσωπικού για την κάλυψη μάχιμων θέσεων. Χρειαζόμαστε μαχητές και όχι γραφειοκράτες».

Ευκαιρία για καριέρα με τα Στρατιωτικά Λύκεια

- Συμφωνεί ο Τόσκας;

«Αυτή είναι η άποψη των Επιτελείων και το γνωρίζει καλύτερα απ' όλους ο νυν αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο στρατηγός Τόσκας! Επί επτά μήνες που δουλεύαμε μαζί στο Άμυνας η επάνδρωση των μονάδων πρώτης γραμμής και η μαχητικότητα του προσωπικού ήταν μία από τις βασικές του έγνοιες. Τώρα νομίζω ότι είναι "χρυσή ευκαιρία" από κοινού να εισηγηθούμε στον πρωθυπουργό ένα καινοτόμο σχέδιο νόμου για τη στράτευση των γυναικών πριν από την είσοδό τους στα Σώματα Ασφαλείας».

- Και πώς θα αναγνωρίζετε αν κάποιος είναι «ψυχωμένος» για να υπηρετήσει στις Ενοπλες Δυνάμεις;

«Μέσω στρατιωτικών Λυκείων, δημιουργώντας Αεροπορικό - Ναυτικό και Στρατιωτικό Λύκειο. Υπάρχουν παιδιά που από πολύ νωρίς έχουν κλίση στα στρατιωτικά επαγγέλματα, όμως ποτέ δεν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν καριέρα διότι είναι υποχρεωμένα να περάσουν από τις συμπληγάδες των Πανελληνίων και να υποβληθούν σε εξετάσεις άσχετες με το γνωστικό αντικείμενο του ειδικού επαγγέλματος που με πάθος θα ήθελαν να ακολουθήσουν. Τον "ψυχωμένο" αεροπόρο ή καπετάνιο ή τεθωρακισμένο ή πυροβολητή δεν τον βρίσκεις μέσω Πανελληνίων αλλά τον αναγνωρίζεις νωρίς μέσα από ειδικά μαθήματα, τεστ και δεξιότητες στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και από εκεί τον επιλέγεις για τις παραγωγικές σχολές».

- Ωστόσο για να προωθήσεις τα «χακί λύκεια» θα πρέπει να συνεννοηθείς με το υπουργείο Παιδείας και να... φιλήσεις το χέρι του Φίλη, τον τσιγκλώ.

«Όλα θα γίνουν», μου απαντάει λακωνικά ο υπουργός...

Κατάλαβα, «όλα θα γίνουν» με τη βοήθεια της... Αγίας Βαρβάρας μέσω «πυροβολισμών»...

( ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/12/2015 – ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ - demos@pegasus.gr)

9 σχόλια:

 1. Ο Πάνος Καμμένος αγνοεί το Μνημόνιο και στέλνει τις γυναίκες στο στρατό: http://pitsirikos.net/2015/12/%ce%bf-%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%bf%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1/#ixzz3vQkTFbqt

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΟ ΓΕΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Μάνα του κορόιδου είναι πάντα γκαστρωμένη!
  (Ιταλική Παροιμία)
  ρε! μήπως μυρίζουν προ-εκλογές;
  Στρ/κά Λύκεια: πηγή νέων ψηφοφόρων:
  τι σκέφθηκε το Δαιμόνιο:
  και οι γυναίκες θάάά...στρατεύονται:
  Επαναφορά αποστρ/ντων..., ψηφοφόροι κι' αυτοί:
  κάτι άλλο;
  Χάνω τα κορόιδα; ψάχνω για νέα ...
  κάθε τόσο και λιγάκι, η μονίμως γκαστρωμένη,
  κι' άλλα κορόιδα θα γεννάει!
  και μη πιστεύτε... ότι,
  "Οι Βλάκες Δεν Υπάρχουν Πιά, Τους Πάτησε Το Τραίνο"!
  (κατά το..." Λαϊκό Άσμα":)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάθε εβδομάδα οι φωστήρες της κυβέρνησης πλασάρουν και από μια συνταγή για να λύσουν υποτίθεται το ασφαλιστικό. Μέχρι πριν λίγες ημέρες η μαγική λύση ήταν η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Μόλις όμως άρχισαν οι ενστάσεις μέσω e-mail από την τρόικα βγήκε άλλος άσος από το μανίκι …… των παπατζήδων, φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές για να καλυφτεί ένα μέρος τουλάχιστον των αναζητούμενων πόρων. Έτσι χωρίς πρόγραμμα, χωρίς μελέτη των επιπτώσεων, χωρίς να σκεφτούν τις ευρύτερες επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένας τέτοιος φόρος. Γιατί στην κυβέρνηση των παπατζήδων η εύκολη λύση για κάθε πρόβλημα είναι να επιβάλλεται και ένας ακόμη φόρος !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο κ. Καμμένος, το έτος που μας πέρασε πάλεψε και κέρδισε την απρόσκοπτη χρηματοδότηση για τα αεροπλάνα - σαπάκια του, παρά τον φυσικό του όγκο, εξετέλεσε άψογα την άσκηση της κυβίστησης παραμένοντας αμετακίνητος στη θέση του ακόμη και αφού επιβλήθηκε η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, έδωσε πίσω το υπόλοιπο 50 % της απόφασης του ΣτΕ στα στελέχη και στους απόστρατους, τα χρήματα είναι στο υπουργείο οικονομικών σε σεντούκι, εφάρμοσε το νέο δόγμα κανένα σπίτι σε χέρι ιδιοκτήτη, ..... η νέα χρονιά που ήρθε είναι η χρονιά του πιθήκου ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 6. Μυρίζουν προ-εκλογές:
  γι' αυτό επανήλθε, με νέες δηλώσεις του ο ΥΕΘΑ Κος Π. Καμμένος, στα σχέδιά του περί στράτευσης των γυναικών, παρά τις έντονες αντιδράσεις πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και κυβερνητικών στελεχών.(καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ)...,ως προϋπόθεση για την εισαγωγή τους σε Πυρ/κη και Σ.Α., ώστε να αλιεύσει νέους ψηφοφόρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ο παπατζής όλο ψέματα λέει, κοροιδεύει τον κόσμο, τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γυναίκες στο χακί γυναίκες στο χακί


  Όποιος έχει πατήσει το πόδι του σε στρατόπεδο ξέρει οτι μια γυναίκα κοριτσάκι με παραλλαγές μόνο προβλήματα μπορεί να προσφέρει.Και δεν είναι καθόλου συνετό η διοίκηση να κρύβει προβλήματα κάτω απ'το χαλί.Κάποια στιγμή θα γιγαντωθούνε και δε θα συμμαζεύονται.
  Απο 'κει και μετά συνεχίζουμε το έργο ''ο στρατός θέλει κόσμο''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ.....ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...ΚΑΝΕΙΣ/ΚΑΜΙΑ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ