Αρχική » , » Έκτη δόση και μέρισμα του ΜΤΣ

Έκτη δόση και μέρισμα του ΜΤΣ


Αν δεν καταβληθεί η έκτη δόση δεν βλέπουν μέρισμα οι δικαιούχοι του ΜΤΣ... Έχει ζητηθεί η σχετική βοήθεια από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο όμως αδυνατεί να δώσει και πάλι χρήματα.

Βέβαια, απ' ό,τι μαθαίνουμε, μπορεί... να ταλαιπωρηθούν λίγο οι απόστρατοι, αλλά τα νέα γι' αυτούς είναι καλά. Εκεί που κινδύνευε να καταποντιστεί το ΜΤΣ, τώρα, με τη ρύθμιση που ψηφίστηκε η παρακράτηση του 1% αντί του ΟΑΕΔ να πηγαίνει στα Μετοχικά Ταμεία, φαίνεται πως η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.

Και έρχεται και η ρύθμιση των δανείων που έχει το ΜΤΣ.

Ακόμα τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά οι πρώτες συνομιλίες που υπήρξαν ήταν ενθαρρυντικές. Και η κατάσταση δεν θα εξομαλυνθεί μόνο στο ΜΤΣ, αλλά και στο Μετοχικό Ταμείο της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού.

(Α.Τ. 26/10/2011 – Σ.Λ.)


1 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΔΩ ΗΡΘΑΝ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΡΑΙΜΠΑΧ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΙΜΠΑΧ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΒΙΛΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΩΡΑ , ΠΟΤΑ ΚΤΛ. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ?????????????ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ.
    Κ.ΜΕΤΑΞΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ