Αρχική » , , » ABC: Πέφτει ο Παπανδρέου και απειλεί τους βουλευτές του λέγοντάς τους πως θα μπούνε φυλακή...

ABC: Πέφτει ο Παπανδρέου και απειλεί τους βουλευτές του λέγοντάς τους πως θα μπούνε φυλακή...


48 ώρες ζωή έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου!

Το αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia επιμένει, δια στόματος του ανταποκριτή του στην Αθήνα, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ζωή πάνω από δύο 24ωρα! Επίσης, κάνει λόγο για… συγκέντρωση-μαμούθ, με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες κόσμο και ρίχνει αιχμές για φόβους του Παπανδρέου για φυλάκιση αυτού και στελεχών της κυβέρνησης εάν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και αποτύχει η κυβέρνηση!

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του ABC, το οποίο δείχνει συνεχώς πλάνα από την τεράστια σημερινή συγκέντρωση του κόσμου, έχει ως εξής:

«Η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση όλων των εποχών στην Αθήνα (τουλάχιστον 1.200.000 κόσμος) βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και κάτω από το βάρος της πίεσης αυτής του κόσμου, ο κύριος Παπανδρέου, πρωθυπουργός της Ελλάδας, πιέζει τους βουλευτές του να ψηφίσουν οπωσδήποτε το πολυνομοσχέδιο, όχι μόνο επειδή μόνο δια μέσου της ψήφισής του η Ελλάδα θα παραλάβει τελικά την έκτη δόση της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, αλλά προχώρησε και πιο πέρα από αυτό. Απείλησε ουσιαστικά ορισμένους επιφυλασσόμενους βουλευτές του, ότι εάν δεν το κάνουν, εκτός του γεγονότος ότι η κυβέρνηση θα πέσει, αλλά και το ότι κινδυνεύουν να καταλήξουν όλοι στη φυλακή, επειδή εκκρεμούν 12 (!) μηνύσεις διαφόρων οργανώσεων και πολιτών εναντίον τους για εσχάτη προδοσία!

Εικόνα του ABC από τη συγκέντρωση

Η συγκέντρωση αυτή των Ελλήνων πολιτών, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας η πιο μεγάλη στην κοινοβουλευτική της ιστορία και αυτό καταδεικνύει το γεγονός του ότι η Ελλάδα φέρεται αποφασισμένη να μην επιτρέψει την επιτήρηση που έχει σχεδιάσει η Γερμανίδα καγκελάριος κυρία Μέρκελ με την τοποθέτηση επιτρόπων σε κάθε υπουργείο, καθιστώντας στην ουσία την χώρα επαρχία της γερμανικής επικράτειας.
Ο κύριος Παπανδρέου βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση, καθώς βλέπει ότι τα περιθώρια που έχει έχουν στενέψει δραματικά. Δεν είναι σχήμα λόγου ότι έχει φτάσει στο σημείο του εκβιασμού προς τους βουλευτές του κόμματός του να ψηφίσουν αλλιώς τους περιμένει η καταστροφή και ενδεχομένως η φυλακή για κάποιους. Η δική μας εκτίμηση είναι ότι πολύ δύσκολα θα περάσει τον συγκεκριμένο σκόπελο η κυβέρνηση Παπανδρέου και το πιο πιθανό σενάριο είναι η πτώση της κυβέρνησής του, καθώς πολλοί βουλευτές τρομάζουν στην αναμονή της επόμενης μέρας και θέλουν από τώρα να σώσουν ό,τι μπορούν από την πολιτική ευθύνη που έχουν, ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο που δεν εξυπηρετεί κανέναν παρά μόνον τα κυβερνητικά στελέχη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις τράπεζες.»


Δείτε σχετικό βίντεο του καναλιού από την ανταπόκριση:(kostasxan.blogspot.com)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ