Αρχική » » Γ. Ντόλιος: «Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του»

Γ. Ντόλιος: «Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του»


Το περιστατικό έγινε στον Β Έβρο όταν ο Υφ. Εσωτερικών περιηγήθηκε σε τοπική δημόσια υπηρεσία και μπήκε σε διάφορα γραφεία. Υπάλληλος που δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, ούτε την επισημότητα των στιγμών, ούτε την κορυφαία σημασιολογικά άφιξη... κοτζαμ υπουργού από την Αθήνα στα κατά γενική ομολογία παρατημένα εκείνα μέρη και φυσιολογικά δεν ανασηκώθηκε ζωηρώς και επιδεικτικά από το γραφείο του για να χαιρετίσει.

Μάλλον με απορία, χαιρέτησε και σηκώθηκε ελαφρώς στα πλαίσια της ευγένειας και παιδείας της.

Για να της μεταφέρει ο προϊστάμενος ότι η Υφυπουργάρα μας από την Αθήνα έδωσε εντολή καθώς έφευγε από τον χώρο: «Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του».

«Εμείς τους εκλέγουμε» απάντησε αυθόρμητα και με χαμόγελο η υπάλληλος.

Και πράγματι κ Ντόλιο μας εμείς σας εκλέγουμε και σήμερα είστε αύριο δεν είστε…!

Το περιστατικό έγινε παρουσία τρίτων καταγράφηκε και μας μεταφέρθει από συνεργάτη μας.

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ !!!!!ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ???????? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ !!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩς Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε ????????????? ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΛΕΩ --- ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ --ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ...... ? ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ? ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ