Αρχική » , , » Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Σ. για επάνδρωση Γραφείου Παπάγου

Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Σ. για επάνδρωση Γραφείου Παπάγου

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγένθυση:

(eaas.gr)

1 σχόλια:

  1. """ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ 1 ΣΕΠ 15 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 17:00. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ¨ΕΛΑΙΑ¨ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ!"""
    """Το Κράτος""""των Αθηνών φροντίζει και καλά κάνει να απολαμβάνει τα αφεψήματά του στην βεράντα σε ΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Λ Α Ε Δ...!!!
    Στην ΛΑΦ Λαμίας που αξιώνουμε μία αξιοπρεπή κατασκευή αναψυκτηρίου προβάλονται προσχώματα...διαφ΄ρων εκδοχών...Κύριοι του ΓΕΣ και της ΕΑΑΣ ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο η Αθήνα όπως μεριμνάτε γιά τα του οίκου σας θα φροντίζετε και την επαρχία καθόσον όλοι καταβάλουμε αναλογικά τις συνδρομές μας...!!!
    Προ ημερών υπέβαλα ως απόστρατος αξκος στον Α.Δ.Φ ΛΑΜΙΑΣ πρόταση γιία υπαίθρια κατασκευή αναψυκτηρίου όχι φυσικά στα πρότυπα της ΛΑΕΔ...Ενημερώθηκα ότι το θέμα μου θα εξεταστεί σε επιτροπή όπερ και εγένετο...αναμένω απάντηση...το θλιβερό της υπόθεσης είναι...ότι όταν με πρωτοβουλία μου επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ορισθείσας από τον ΑΔΦΛ εισέπραξα μία αρνητική και όχι αναμενόμενη συμπεριφορά..."""και ποιός σας ενημέρωσε εσάς γιά την επιτροπή...πότε θα εξετάσει το θέμα σας..."""του απήντησα γιατί σας είναι βάρος η εξετάζετε το θέμα ως απόρρητο...??? Η συζήτηση με απογοήτευσε και φυσικά με προηδέασε ως προς την εξέλιξη της υποβληθείσας πρότασής μου...!!!Αυτην την εμπειρία μου την καταθέτω ως ελάχιστο δείγμα σε απάντηση των δήθεν κοπιώντων περί αποκαταστάσεως αδικιών ε.ε και ε.α στρατιωτικού προσωπικού!!!Φυσικά και ο εν λόγω πρόεδρος της συγκροτησθεισας επιτροπής στην ΛΑΜΙΑ κάποια στιγμή θα αποστρατευθεί ουδείς """ΚΟΡΑΚΙ""" ακόμα και στις Ε.Δ και τότε δεν θα βλέπει με τα μάτια του ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ αλλά την πρακτική αληθινή πραγματικότητα διαμαρτυρόμενος ενίοτε !!!Γι αυτό λέω ότι όσοι/ες τρέχουν σε διαμαρτυρίες στο χώρο των Ε.Δ και δη ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΈΝΑ FLASHBACK!!!Αναλογιζόμενοι τα έργα τους και τα λόγια τους !!!πάσχοντες από κατώτερα συμπλέγματα και όχι διορθώνοντας τα κακώς κείμενα όταν ήταν εν ενεργοί...!!!Αλήθεια τα χρήματα που δίνονται στην ΛΑΕΔ δίνονται αναλογικά και σε άλλες ΛΑΦ στην επικράτεια???Αν εξετάζονται ως ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΦ ΛΑΜΙΑΣ!!!ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...!!! Καλά να πίνει ο κάθε ΥΕΘΑ και επίτιμος.. τον καφέ του στην ΛΑΕΔ αλλά το αυτώ πρέπει να απολαμβάνουν και τόλα τα μέλη των Ε.Δ ε.ε -ε.α έχοντας καταβάλει τις συνδρομές τους..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ