Αρχική » , , » Εφαρμογή Προβολής Βεβαιώσεων Αποδοχών ΜΤΝ & ΕΚΟΕΜΝ

Εφαρμογή Προβολής Βεβαιώσεων Αποδοχών ΜΤΝ & ΕΚΟΕΜΝ

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Διάθεσης Βεβαιώσεων έτους 2013 για φορολογική χρήση

Το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού ενημερώνει τους μερισματούχους του ότι, κατόπιν συνδρομής του ΓΕΝ, τέθηκε σε λειτουργία... ηλεκτρονική υπηρεσία προβολής και εκτύπωσης βεβαιώσεων μερίσματος ΜΤΝ και οικονομικής ενίσχυσης ΕΚΟΕΜΝ έτους 2013 για φορολογική χρήση.

Οι ενδιαφερόμενοι πέραν της έντυπης (ταχυδρομικής) λήψης των ανωτέρω βεβαιώσεων έχουν τη δυνατότητα έκδοσής τους και μέσω της σχετικής εφαρμογής η οποία είναι διαθέσιμη εδώ (https://mtn.hellenicnavy.gr/).

Ενέργειες επέκτασης της εν λόγω υπηρεσίας προς  επίτευξη εξατομικευμένης ηλεκτρονικής ενημέρωσης επί των αναλυτικών μηνιαίων στοιχείων καταβληθέντος μερίσματος ΜΤΝ και οικονομικής ενίσχυσης ΕΚΟΕΜΝ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αρχιπλοίαρχος (Ο) Ν. Πέτσος ΠΝ - Γενικός Διευθυντής ΜΤΝ

(mtn.gr)

3 σχόλια:

 1. Μπράβο στο Πολεμικό Ναυτικό. Πάντα πρώτο και πρωτοπόρο... ενώ στο Στρατό Ξηράς, αργά τα πρόβαταμ, αργά !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΕΤΟΙΣ @@@@@@ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ "ΕΥΦΥΕΙΣ" ΚΙΝΗΣΕΙΣ "ΤΥΠΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ"(ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΠΑΡΙΩΝΑ".ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΝ-LINE ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΣΤΟ ΣΞ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΟΕΜΣ.ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ;XΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ "ΤΥΠΟΥ ΘΕΟ ΧΑΡΗ",ΥΨΗΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ,ΘΑ ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η 25/5/2014 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ;ΔEΝ ΜΑΣ ΛΕΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ;ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙ ΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ "ΚΑΛΩΣΥΝΗ" ΤΟΥΣ,ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟ ΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙ ΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΤΡΙΑ ΧΩΡΑ.Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΤΕΥΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙ ΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ"ΚΟΝΟΜΑΝΕ".ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ???????
  ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ / Μ.Τ.Ν - ΕΚΟΕΜΝ ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
  ΘΑ ΚΑΤΑΒΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ η ΜΕΤΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ μεχρι και 40% ??????
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ