Αρχική » , , , » Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής νέου ΔΣ της Ε.Α.Α.Σ. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής νέου ΔΣ της Ε.Α.Α.Σ. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σήμερα, Σάββατο 26 Απρ. 2014 και ώρα 11:15 έως 13:00, στη ΛΑΕΔ, για πρώτη φορά στα 75 χρόνια λειτουργίας της ΕΑΑΣ έγινε με ιδιαίτερη τιμή η τελετή παράδοσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ από το απερχόμενο 7ο κατά σειρά αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο στο νεοεκλεγέν 8ο αντίστοιχο.

Τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή... ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ Στγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο κ. Α/ΓΕΣ Αντγος Χρίστος Μανωλάς, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ, μέλη της ΕΑΑΣ μετά των οικογενειών τους, καθώς επίσης πολιτικοί και υποψήφιοι διαφόρων πολιτικών παρατάξεων των προσεχών εκλογών (δημοτικών, περιφερειακών) και των ευρωεκλογών.

Επικράτησε πολύ ωραίο κλίμα κατά την διάρκεια της άριστα οργανωμένης από την ΕΑΑΣ τελετής κατά την οποία έγινε απολογισμός του έργου του απερχόμενου 7ου αιρετού ΔΣ, παρουσίαση των νεοεκλεγέντων Μελών του 8ου ΔΣ, εκπόνηση λόγων από τον απερχόμενο και νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΕΑΑΣ, χαιρετισμός από τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ, βράβευση παλαιών Μελών ΔΣ της ΕΑΑΣ μεταξύ των οποίων και ο Αντγος Κων/νος Κόρκας, Επίτιμος Διοικητής 1ης Στρατιάς, ο οποίος σαν αρχαιότερος παρευρισκόμενος (ΣΣΕ 1943) με σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στην στρατιωτική ηγεσία συγκίνησε τα μέλη της ΕΑΑΣ.

Η λαμπρή τελετή συνεχίστηκε με δεξίωση κατά την οποία όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους νεοεκλεγέντες, να βρεθούν με παλιούς φίλους και συναδέλφους και να ανταλλάξουν απόψεις για τα δρώμενα στο τιμημένο Σώμα των Αξιωματικών (εν ενεργεία και εν εφεδρεία ευρισκομένους). Καλή Επιτυχία στο Νέο ΔΣ/ΕΑΑΣ και στο απερχόμενο ΔΣ/ΕΑΑΣ θερμές ευχαριστίες για το έργο τους. Να συνεχίσουν να μάχονται και να στηρίζουν το έργο του νέου ΔΣ/ΕΑΑΣ.

Το ιστολόγιο μας («ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ») ευχαριστεί θερμά, τον Ανχη (ΑΣ) ε.α. κ. Παντελή Κράγκαρη, Νεοεκλεγέν Μέλος Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ., για την διάθεση των φωτογραφιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του έργο!!!

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

8 σχόλια:

 1. Άρθρο και φωτογραφίες του Μένιου Κράγκαρη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστούμε τον συμμαθητή μας Μένιο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ας ανασηκώσουμε τα μανίκια μετά την πρωτομαγιά. Έχει πολλά θέματα να επιλύσει το ΔΣ της ΕΑΑΣ. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή δύναμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συγχαρητήρια κι από μένα και χωρίς να προσωποποιώ θα ήθελα να θίξω το θέμα της εκλογής προέδρου και ΔΣ/ΕΑΑΣ παίρνοντας αφορμή από την ανοιχτή επιστολή Αξκου που καυτηριάζει (δικαίως) στη παρούσα Ιστοσελίδα.
  Και ερωτώ και κι εγώ.. Κατά πόσο είναι αξιοκρατικές οι εκλογές; Απορρέουν από το Ν.Δ 1171/1972; Καλά.. Ένα μέλος της ΕΑΑΣ έχει δικαίωμα να ψηφίσει αλλά του αφαιρείται το δικαίωμα υποψηφιότητας αν δεν έχει αποστρατευτεί με βαθμό Υπτγος και άνω; Κι ας κλείσουν τα στόματα από μερικά παπαγαλάκια και μιλάνε για κόμπλεξ κτλ.. διότι το κόμπλεξ εκείνους διακατέχει. Σε ποιο Σωματείο σε ποιο σύλλογο και ποιο σύνδεσμο ισχύει κάτι τέτοιο; Το τραγελαφικό είναι ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος των Παραρτημάτων γίνεται με διορισμό. Ούτε στον ΟΣΕ να είστε. Τώρα αν η ΕΑΑΣ υπάγεται υπό τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας δεν αλλάζει και πάλι κάτι. Όλα τα Νομοθετικά Διατάγματα θα πρέπει να απορρέουν από το Σύνταγμα της Ελλάδος και το συγκεκριμένο, όχι μόνο δεν απορρέει από το Σύνταγμα , αλλά από ένα δικτατορικό τότε καθεστώς.
  Το Νέο ΔΣ/ΕΑΑΣ θα είναι σε θέση να αλλάξει – τροποποιήσει το καταστατικό της; Προσωπική μου άποψη…. Κάτι τέτοιο δε θα τους βόλευε. Ο μισθός του προέδρου-Αντιπροέδρους ΕΑΑΣ μήπως είναι από κρατήσεις που μας γίνονται από το ΜΤΣ;
  Θα ήθελα να πιστεύω ότι είμαι Έλληνας πολίτης (εφόσον έχω αποστρατευτεί) και δε ζω στη Κούβα ή στη Βενεζουέλα, διότι τέτοια Νομοθετικά Διατάγματα και Καταστατικά εκεί αρμόζουν. Ποια ή θέση του Νέου Προέδρου και ΔΣ της ΕΑΑΣ των παραπάνω; Και λυπάμαι βαθύτατα για την αδυναμία εκφράσεως και νοοτροπίας ορισμένων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ, καθώς στον νέο αντιπρόεδρο κ. Ροζή και το νεοεκλεγέν μέλος κ. Κράγκαρη. Να μην ξεχάσουν τους 5535!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτά που είπαν προεκλογικά, πιστεύω να τα τηρήσουν. Διαφορετικά θα έχουμε μια από τα ίδια. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανχης ε.α. Παντελής Κράγκαρης27 Απρ 2014, 8:38:00 μ.μ.

  Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ιδιαιτέρως τα ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ για τη φιλοξενία.
  Να πω αρχικά, ότι καλές οι φωτογραφίες και οι τελετές αλλά προσωπικά είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το μέγεθος των προβλημάτων και των δυσκολιών δηλώνοντας ότι είμαι έτοιμος για δουλειά και σοβαρή ενασχόληση με όλα τα θέματα και ειδικά αυτά της αρμοδιότητας που θα έχω. Βρίσκω την ευκαιρία, από το σχόλιο που λέει να μην ξεχάσουμε τους «5535» ότι προεκλογικά δεν είχα πει τίποτε αυτό (δεχόμενος μικρή μομφή….) αλλά ήταν συνειδητή επιλογή μου. Και ήταν έτσι, γιατί το θεωρούσα και το θεωρώ αυτονόητο!!!! Δεν θα αποτελούσε ποτέ για εμένα θέμα «άγρας ψήφων». Τώρα όμως τονίζω ότι το έχω από τις πρώτιστες επιλογές, γιατί πολύ απλά αυτό το μέτρο της περικοπής του 40% !!!!! με εξοργίζει και θα το φέρνω συνέχεια στην επιφάνεια μέχρι τελικής δικαίωσης των συναδέλφων. Όσον αφορά το σχόλιο για το Νόμο που διέπει την ΕΑΑΣ πιάνει ένα τεράστιο θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση, διεργασία και σοβαρές προτάσεις. Τα καταστατικά οφείλουμε να τα εκσυγχρονίζουμε και να τα προσαρμόζουμε ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ στο πνεύμα της εποχής και των απαιτήσεων. Μεγάλος ντόρος γίνεται για την δυνατότητα εκλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου, αλλά στη δεδομένη στιγμή υπάρχουν τόσα προβλήματα πιο επουσιώδη. Σεβαστή η άποψη, αλλά ελπίζω όλοι μας να κοιτάμε να κάνουμε την ΕΑΑΣ καλύτερη και να μην την απαξιώνουμε άθελά μας. Να συμπληρώσω, απαντώντας στην άποψη του συναδέλφου που σχολιάζει ανωτέρω, ότι εμένα προσωπικά γιατί να μην με βολεύει αλλαγή καταστατικού; Αρκετά έχω μακρηγορήσει για ένα σχόλιο, τα έργα και οι πράξεις θα μετρήσουν και εγώ θα είμαι πάντα ανοιχτός για οποιοδήποτε θέμα, ακόμα καλύτερα σε κατά πρόσωπο συναντήσεις .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ