Αρχική » , , , , » Η εισαγγελέας «δένει» το κατηγορητήριο για το... φαγοπότι στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Η εισαγγελέας «δένει» το κατηγορητήριο για το... φαγοπότι στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού

ΧΑΘΗΚΑΝ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

Εντόπισε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Ράικου τους υπαίτιους που έβλαψαν το Μετοχικό Ταμείο Στρατού τουλάχιστον κατά 80 εκατομμύρια ευρώ. Αναμένεται να... απαγγελθούν κατηγορίες σε εκείνους που κατά παράβαση καθήκοντος «επένδυσαν» 100 εκατ. ευρώ στο Χρηματιστήριο ενώ τους επιτρέπονταν μόνο 20 εκατ. ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν τα 99 ολόκληρα εκατ. ευρώ. Υπολογίζεται ότι συνολική η ζημιά που έχει υποστεί το Μ.Τ.Σ. από το 2000 έως και πριν μερικά χρόνια έφτανε τα 430 εκατ. ευρώ.

Στην έρευνα που διεξάγει εδώ και μήνες η Ελένη Ράικου συμμετέχουν και άλλοι εισαγγελείς που ερευνούν από κοινού τα αίτια αυτής της «μαύρης τρύπας» του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και προσπαθούσαν να εντοπίσουν εκείνους  που υπεξαίρεσαν ή πήραν αποφάσεις που έβλαψαν το Μετοχικό Ταμείο Στρατού για ιδίων όφελος. Για τις εξελίξεις ενημερώνεται συνεχώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσουν τάχιστα οι έρευνες, να εντοπισθούν οι τυχόν υπαίτιοι και να καθίσουν στο εδώλιο.

Η έρευνα της Δικαιοσύνης, φαίνεται πώς έφτασε στα πρόσωπα εκείνα που πρωταγωνίστησαν σε σκανδαλώδεις ενέργειες. Να σημειωθεί ότι το όλο θέμα επιχειρήθηκε να ερευνηθεί και παλαιότερα αλλά δεν μπόρεσε αυτό να καταστεί εφικτό καθώς ασκήθηκαν τεράστιες πιέσεις από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΤΣ(!).

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάνουν λόγο ότι σύντομα ορισμένα πρώην μέλη των Δ.Σ. του Μετοχικού Ταμείου Στρατού θα διωχθούν για κακουργηματικές πράξεις καθώς έχουν εντοπισθεί παράνομες πράξεις.

(newpost.gr – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1) Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Τζογάρισαν τα όνειρα και είναι έτοιμοι για όλα
2) Εισαγγελέας Διαφθοράς στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ)
3) 17/11/2013: Εκπομπή «Κόντρα Διαδρομές» με το Ν. Νικολόπουλο, στο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL, παρουσιάστηκε το πλιάτσικο των 645 εκατ. ευρώ στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού! (ΒΙΝΤΕΟ)

4 σχόλια:

 1. Σοβαρά, υπάρχουν υπαίτιοι αξκοί και πολιτικοί για τα χάλια του ΜΤΣ? Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι δεν φταιει κανένας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επιτέλους θα πάει κανένας φυλακή? Θεέ μου σε τι χώρα ζούμε...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μόνο για τη ΧΑ οι εισαγγελείς έτρεχαν με ταχύτητες φωτός!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όχι μόνο φυλακή αλλά και τα λεφτά μας πίσω!!!!!! Να πούνε ονόματα για να δούμε ποίοι ήταν αυτοί που ζούσαν με τα λεφτά των τίμιων στελεχών του ελληνικού στρατού! Μπράβο στην εισαγγελέα κα. Ράικου και στον υπουργό Άμυνας (ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία λένε να προχωρήσουν τάχιστα οι έρευνες) και πιστεύουμε να μπορέσει επιτέλους να φτάσει η έρευνα μέχρι το τέλος.και να μην κολλήσει πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ