Αρχική » , , , , , » Όλη η εγκύκλιος του ΥΠ.ΟΙΚ. με τις οδηγίες για τα 500 € που θα χορηγηθούν στα στελέχη των Ε.Δ. - Σ.Α. (ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: ΒΙΗΤΗ-ΞΒ4)

Όλη η εγκύκλιος του ΥΠ.ΟΙΚ. με τις οδηγίες για τα 500 € που θα χορηγηθούν στα στελέχη των Ε.Δ. - Σ.Α. (ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: ΒΙΗΤΗ-ΞΒ4)

Κοινοποιείται, η από 8/4/2014 Εγκύκλιος του ΥΠ.ΟΙΚ. με Αρ.Πρωτ.οικ.2/29184/0022 με την οποία παρέχονται οδηγίες για τους δικαιούχους της εφάπαξ χρηματικής ενίσχυσης (ποσού 500 €), που είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για να διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο:

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

2 σχόλια:

  1. Βάλτε πάλι τους Έλληνες να μαλώνουν μεταξύ τους και να βουλιάζουν κάθε μέρα και πιο βαθιά στο βούρκο που τους ρίξατε και εσείς με την ανικανότητα και την απανθρωπιά σας παραμείνετε στον αφρό πατώντας στα κεφάλια των βυθισμένων. Δώστε επιδόματα μία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Τόσο κρατάει η μνήμη του Έλληνα. Δώστε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς να τρέχουν να σας φιλάνε τα χέρια. Αφού τα πήρατε όλα από τη μία τσέπη επιστρέφετε με τη μορφή "πλεονάσματος" τα αποφάγια για να μπουν στην άλλη.

    ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΕ Ο ΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ