Αρχική » , , , , » Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ!

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ!


Η Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, η και μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, με το προσφιλές πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, ετοιμάζεται... να βάλει λουκέτο στο ελληνικό σχολείο της Κορυτσάς!!!

Όταν η Ελλάδα προ ημερών δαπανούσε πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ για τους Special Olympics αγώνες, την ίδια ώρα που η κα Διαμαντοπούλου χρηματοδοτεί την διδασκαλία του Κορανίου στους μουσουλμάνους της Θράκης, επικαλείται το πρόβλημα της έλλειψης χρημάτων για να κλείσει το ελληνικό σχολείο στην Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου!

Υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί δεν έχουν πληρωθεί στο σχολείο της Κορυτσάς και αυτό αποτελεί την προσφορότερη δικαιολογία για την Κυβέρνηση ώστε να διακόψει την λειτουργία του μειονοτικού σχολείου!

Οι κραυγές αγωνίας και οι παρακλήσεις της ελληνικής μειονοτικής κοινότητας προς την Πολιτεία είναι έντονες και συνεχείς, όμως όπως φαίνεται η απόφαση είναι ειλημμένη!

Να σκεφθεί κανείς ότι λίγο πιο πέρα από το σχολείο της Κορυτσάς που προβλέπεται να κατεβάσει ρολά, χτίζεται σχολείο από τους Τούρκους το οποίο χρηματοδοτούν Άραβες!

Αφημένη στην μοίρα της η μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο! Εγκαταλειμμένη από την Κυβέρνηση του Παπανδρέου και τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.!

Γι' αυτούς προέχουν τα δανεικά της Μέρκελ και όχι τα ιδανικά της Ελλάδος!

Όλα τα ξεπουλάει ο Παπανδρέου!

(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ