Αρχική » , » Μπροστά και πάλι το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις;

Μπροστά και πάλι το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις;


Στο διαδίκτυο διαρρέουν σήμερα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Παπανδρέου έχει στα χέρια του δημοσκοπήσεις που δείχνουν προβάδισμα πάλι για το ΠΑΣΟΚ. Αρχικά μάλιστα η διαφορά είναι μικρή, αλλά προφανώς θα την ανοίξουν στη συνέχεια.

Φαίνεται ότι οι πολίτες ενθουσιάστηκαν με την τεράστια νίκη Παπανδρέου στις Βρυξέλλες όπου... η χώρα μας τέθηκε σε καθεστώς «ελεγχόμενης χρεοκοπίας». Μπορεί ακόμα και να ενθουσιάστηκαν με την κυβέρνηση της τρόϊκας που καταφθάνει στην Αθήνα στις 15 Αυγούστου. Ίσως να πετούν από τη χαρά τους για τους μισθούς και τις συντάξεις που κόβονται και για τις επικείμενες απολύσεις. Οι ταξιτζήδες κ.λπ. ελεύθεροι επαγγελματίες, σύσσωμοι στηρίζουν ΠΑΣΟΚ, ως φαίνεται.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αυτές, ενισχύεται και πάλι το ηγετικό προφίλ του κ. Παπανδρέου, οι πολίτες ξαφνικά δεν θέλουν εκλογές και ταυτόχρονα συμφωνούν με το δημοψήφισμα που σκέπτεται ο κ. Παπανδρέου. Να δείτε που οι πολίτες θα θέλουν και συμβουλευτικό δημοψήφισμα και όχι δεσμευτικό!!!

Τι να πει κανείς, τα λόγια έχουν χάσει πια τη σημασία τους!!!

Η προπαγάνδα του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος, πέρασε πλέον σε αστείες μορφές. Δυστυχώς όμως πετυχαίνει το στόχο της. Και στόχος της είναι να τρελάνει το λαό. Να τον κάνει να αμφιβάλει για την κρίση του, ώστε στο τέλος να παραδοθεί μπροστά στις κάλπες εκεί που θέλουν αυτοί που εξουσιάζουν την ελληνική κοινωνία.

Στην απίθανη όμως περίπτωση που πραγματικά οι πολίτες προτιμούν πάλι το ΠΑΣΟΚ, δύο τινά συμβαίνουν:

1) Είτε ο λαός έχει πρόβλημα, οπότε δεν γίνεται τίποτα,
2) Είτε το καθεστώς έχει καταφέρει τόσο πολύ να μπει στο λαϊκό υποσυνείδητο, ώστε μπορεί να κάνει τον λαό ότι θέλει, οπότε και πάλι δεν γίνεται τίποτα.

Εμάς πάντως μας προβληματίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναρωτιόμαστε: Άραγε εκεί στη Συγγρού δεν τρέχει αίμα στις φλέβες τους;;;

Αργεί να ωριμάσει το «φρούτο» θα πρέπει να τους πληροφορήσει κάποιος.

Μήπως πρέπει να πάρουν μια ράβδο να το γκρεμίσουν;;;


(Πηγή)

1 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ