Αρχική » , » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας στέλνουμε τη συνημμένη πρόσκληση, που αφορά στην πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών για ίδρυση πολιτικού κόμματος.

Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στην έντονη και διάχυτη επιθυμία πλήθους αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. και Σ.Α. για πολιτική δραστηριοποίηση, απλών πολιτών που έχουν το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα, θεωρώντας... υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι τούτο αποτελεί εθνική ανάγκη, μη υπαρχούσης πλέον άλλης διεξόδου. Πρόκειται περί πρωτοφανούς ενέργειας στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος, βασιζόμενη στις κοινές αντιλήψεις και εθνικές πεποιθήσεις της διακριτής κατηγορίας πολιτών, η οποία προσδιορίζεται στο σώμα του Ελληνικού Λαού, από την ιδιαίτερη νομική τους υπόσταση στην υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους: Αξιωματικοί.

Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία.

Εάν συμφωνείτε, παρακαλούμε για την ευρεία διάδοση του παρόντος σε εν αποστρατεία αξιωματικούς, όλων των Όπλων και Σωμάτων, όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.

Στις προγραμματισθείσες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 15 Αυγούστου 2011, θα υπογραφεί σχετική δήλωση συμμετοχής στην πρωτοβουλία, όπως στην συνημμένη δήλωση.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

12 σχόλια:

 1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ-ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ?ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ....
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ??..ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!
  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στα παρακάτω email:

  gshs@rocketmail.com
  vpanta@tee.gr
  nickraf@otenet.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. περιμένουμε με αγωνία και τις γενικότερες θέσεις του νέου κόμματος
  έχουμε ελπίδες σε εσάς

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αλήθεια λέγεται και γράφεται με απλά λόγια «σταράτα»
  ο γράφωνGG
  - Όλων των Ελλήνων!!!
  “Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”….
  Ποιών Ελλήνων;;; των βυζαντινορωμιών, πού τελούν από το 392 μχχ (μετά χριστιανικής χρονολογήσεως) υπό διαχρονικών θεοκρατικών κατοχών! πάσχοντας και από ανίατη σχιζοφρένεια. Το δήλωσε πριν χρόνια και ο μακαρίτης εθνάρχης τους καραμανλής, πρώην λιποτάκτης ευστάθιος τριανταφυλλίδης, πού αναπαύεται στους κόλπους του αμπρααχάμ κατά Πολιτεία μεριά!!! περιμένοντας κι αυτός την δευτέρα παρουσία!!!
  Πού προσκυνούν κόκαλα, γνάθους, αγίων, οσιομαρτύρων, και τούβλα! Πού ταΐζουν «ουδέτερους» κηφήνες* πλουμιστούς φοροφυγάδες δεσποτάδες, αρχιμανδρίτες και χιλιάδες παπάδες ανώμαλους και ανώμαλες καλόγερους και καλόγριες!
  Πού πιστεύουν πώς, η κακιά μαντόνα των χριστιανών ρωμαιοκαθολικών Ιταλών και Γερμανών νικήθηκε από την καλή παναγία των ορθοδόξων τους στα βουνά της Πίνδου! και πώς η ίδια «καλή» νίκησε τους κομουνιστοσυμμορίτας στον Γράμμο και στο Βίτσι τον Αύγουστο του ΄49, σώζοντας τό έθνος τους!!!
  Πού στήνουν προκλητικά, λατρεύουν και προσκυνούν στις εθνικές, επαρχιακές οδούς παρεκκλησάκια και βρομερά τενεκεδένια αφιερώματα, αλλά αγνοούν στοιχειώδεις κανόνες οδικής ασφαλείας, και τις πινακίδες του κοκ!!!
  Πού προσεύχονται ακατάπαυστα να οικοδομηθούν τα τείχη της σιών, και όχι των Πατρών, των Φερρών, ή έστω τα δικά τους τείχη!!! και ταυτόχρονα βλασφημούν και υβρίζουν ασύστολα το Απολλώνιο Φώς!!! στα «μυστήριά» τους!!!
  Πού αγνοούν τους προπάτορές τους Δευκαλίωνα και Πύρρα, αλλά εύχονται με τάματα και παραφηνοκέρια στούς «πατέρες» τους αβράμηδες, ισαάκηδες και λοιπούς προφήτες, απρόσκλητους σωτήρες για να τους σώσει !!! και από την τωρινή κρίση, τό δήλωσε- προχθές μάλιστα- και ο άγιος τους στα Καλάβρυτα αμβρόσιος!!!
  Πού διαμένουν σε σφηκοφωλιές (πόλεις με μεταλλαγμένους α-πολίτες) καί είναι συγκάτοικοι των αρουραίων των κατσαρίδων, των βόθρων και της αποπνικτικής
  μπόχας!
  Ποιών ελλήνων ρε σείς; αυτών πού εκτρέφονται ολοχρονίς με σάρκες ζώων για αυτό κατάντησαν κότες, γουρούνια, αναίσθητα βόδια και παχύσαρκα μοσχάρια.(πούσαι παιντί!!! πιάσε μια πίτα γύρο από όλα!!!).
  Πού καταπίνουν νερά κονσέρβες, χύνοντας εκατομμύρια τόνων τοξικών δηλητηρίων σε θάλασσες, λίμνες και ποτάμια, και τό παίζουν και οικολόγοι πίσω από κάτι ΜΚΟ (μασάνε καλά όλοι)!!! προς δόξαν και κονόμας της 3 ε και της κοκακόλας!!!
  Πού είναι ζωόφιλοι αλλά μόνο σκυλολάτρες, οι βρωμιάρηδες, υπηρετώντας οι διεστραμμένοι ΥΒΡΙΣΤΈΣ νεογενίτσαροι κτηνίατροι της την μοσάντο μαζί με τους τροφονοθευτές γεωπόνους τους, αγκαλίτσα!!!.
  Που πίνουν τσάγια και βρωμοζούμια της πουστλέ –ιδιαίτερα τώρα τον Αύγουστο- και τα φρούτα της Μάνας Γής Μας, απορρίπτονται στα σκουπίδια και στις χωματερές!!!
  Πού ξημεροβραδιάζονται μπεκροπίνοντας ουίσκια και πράσινες νεράϊδες στα μπάρς, ακούγοντας γδούπους και ουρλιαχτά, που τα λένε μουσική, μέχρι νωρίς τό πρωί!!! Πού γδύνονται σαν κλωνοποιημένοι χολιγουντιανοί κλώνοι και κλόουν (ενδύονται ήθελα να γράψω) με ράκη πολυτελείας, με ξέκωλα μπλουτζίν με πράντα, μπούλγαρι και ντόλτσε καμπάνα!!! 1/3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πού πάσχουν από δανειοσυντήρητη Μυκηνοπληξία, Αραχοβοπληξία, αραχτίλα, και μαρλμποροφραπεδοπληξία!!!
  Πού επενδύουν σε στοιχημαζίδηκα, σε τζόγους, σε αλήτες, χουλιγκάνους και απατεώνες!!! μήπως τους κάτσει και πιάσουν την καλή.
  Πού λατρεύουν καλλιτεχνικά φρόκαλα, ελένες, ρούλες, φώτηδες, βαλιανάτους, βουτσινάδες, και λοιπούς ανώμαλους τρύφωνες, ψινάκηδες, λάκηδες, ντιντίδες, σαλώμες, τζούλες -των βοθροκαναλαρχών- εμποροπορνοβοσκούς, χασισωμένους σκουλαρηκάδες του άπζολουτ λάιφ στάιλ κάτι σκατοκολόγρηες και πρέσβυρες καλής θελήσεως!!!.
  Πού καταπίνουν εκατομμύρια χάπια και σιρόπια στα κατάμεστα άσυλα και φυλακές!!! προς δόξαν των καταχρεωμένων ασφαλιστρικών ταμείων τους, των απατεώνων δικηγόρων, δικολάβων, και γιατρών υπηρετώντας τόν σαντόζ.
  Πού χλαπακιάζουν χάμπουργκερ και κοκακόλα, οι χάσκακες, σείοντας και κραδαίνοντας σημαίες, πλακάτ καί λάβαρα με δικεφάλους του πάοκ και της άεκ, κραυγάζοντας «η μακεδονία είναι ελληνική» στις λαοσυνάξεις τους!!!
  Πού τό υπουργείο α-παιδείας τους –παγκόσμια πρωτιά και πρωτοτυπία- είναι και θρησκευμάτων, και τα ΑΕΙ και ΤΕΙ τους, κατάντησαν άντρα και σκουπιδότοποι, βολεμένων πρυτάνεων, καθηγητών φοινικιστών -προ πάντων ανθελλήνων-, (μπαμπινιώτη, κριαρά κλπ) άσυλα μαλλιαρών βρομιάρηδων φρικιαστικών συνταξιούχων, αιωνίων παρασίτων «φοιτητών» υποψηφίων ανέργων;.
  Πού χιλιάδες – χιλιάδων αέργων- ανέργων τους περιμένουν και τό νέο σχέδιο μάρσαλ για να ανασάνουν λιγουλάκι!!!
  Ποιών ελλήνων;;; αυτών πού ξενιτεύονται –εκόντες, άκοντες- ή των άλλων πού εξακολουθούν να μετατρέπουν την Ελλάδα ΜΑΣ σε ξένο κράτος; Μια πρόχειρη σκέψη και ματιά στο καθημερινό λεξιλόγιο τους (του τύπου,-ιδιαίτερα των «αθλητικών» κωλοφυλλάδων, του ραδιοφώνου και της εμετικής τηλετύφλας και των επιγραφών των καταστημάτων αποδεικνύει τό αληθές του ισχυρισμού!)
  Ποιών ελλήνων; Αυτών πού κατασπαταλούν τρισεκατομμύρια ευρά για να μάθουν ξένες γλώσσες τα παιδιά τους (κλεμμένα ελληνικά!!!) ενώ αγνοούν την Μητρική τους και να ισχυρίζονται ό,τι έχουν δωρεάν παιδεία!!!
  Ποιών ελλήνων; επομένως ωρέ σείς 22 Σ.Σ.έδες «τάξεως 81»!!!.Οι άλλοι συν- άδελφοι αρχαιότεροι και νεότεροι και συμμαθητές σας πού βόσκουν; καί σε ποιόν γνώμονα «δημοκρατία» αναφέρεστε; Την αβασίλευτη, την βασιλευομένη, (σκέψου και πές βαυαρογκλύσμπουργκ) την νέα!!!(εδώ γελάμε), την σοσιαλιστικιά, του μαρδοχάι βεντούρα σημίτη, του μπουχέσα πλέυ στέισον, του μισέλληνα τζέφρυ γιωργάκη γιού τής μάργκαρετ τσάντ και του λαοπλάνου μπεκρομεθύστακα του ζιβάγκο, του μητσοτάκη, της ντόρας, του κυριάκου, του σαμαρά, του σουφλιά,(πονηρέ και πανούργε σαρακτσιάνε άφαντε!!!) του λαλιώτη, του κκε ΑΕ και σία, του ΛΑΟΣ κωλοτούμπα καράτζαφερ, του ρουσφετιού, της απατεωνιάς, του φοροκλέπτη, του φοροφυγά, του δοσίλογου, του μαυραγορίτη, του οικοπεδοφάγου καταπατητή, του μεγαλοεργολάβου, του εκβιαστή εκδότη, του συνδικαλησταρά τεμπέλη, του τοκογλύφου, της λαμογιάς, του παπάκαρα, του καράπαππα και του καραγκιόζη;;;
  Ποιών ελλήνων; των εκφυλισμένων; τών αλητοκηφήνων; πού οδήγησαν και εμάς και την Χώρα - οι απάτριδες και λιποτάκτες (σκέψου και πές Άκης) τό λένε «πατρίδα» σε έσχατο σημείο καταισχύνης..καί με την ανοχή -μας -σας. Και εσείς δεν κάνατε κωλοτούμπες και δεν γλύφατε τον κάθε βολεμένο βολευτή, μητροπολίτη, μεγαλοτυρέμπορο, για προαγωγή, μετάθεση, θέση, μίζες αρπαχτές και λοιπά ενθηλακώματα λόγω θέσεως και βαθμού;. Πού ήταν; και πού είναι τα «όπλα» σας, 2/3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τότε και τώρα;. Εννοώ η Αρετή, η Τόλμη, η Λεβεντιά, τό Ηθος, τό Ηθικόν τό Ακμαιότατον, τα ΑΓΑΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑ πού διδαχτήκατε-ως ΗΓΕΤΕΣ-()στην ΣΣΕ, πού είναι τό ανάστημά σας, τό περιεχόμενο της περισκελίδας σας!!! μήπως στόλιζε τις γραφειάρες σας, τους θηρεούς, τις στολάρες, τις κλάρες σας μαζί με εκείνα τα ακαταλαβίστικα: «ΔΙΩΚΕ ΔΟΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΝ»- «ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ»- «ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ»- «ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ»- «ΑΜ΄ ΕΠΟΣ ΑΜ΄ ΕΡΡΓΟΝ» και άλλα οφίτσια της εν ενεργεία κοντόφθαλμης και εφήμερης εξουσίας σας ...ή όχι;
  Θα μείνουν ατιμώρητα αυτά τα όρνεα να συνεχίζουν να κατασπαράσσουν και να λαμβάνουν αμοιβάς από τό αίμα ΜΑΣ, τον ιδρώτα ΜΑΣ. Κάθε μέρα πού περνά «νομιμοποιούνται» τα καθάρματα… Θα εξακολουθούν οι χιλιάδες πρώην, οι χιλιάδες τέως «άρχοντες» και όλο τους στο σκυλολόϊ να παίρνουν παχυλές συντάξεις, οι ερωμένες τους, οι εραστές τους, οι επιβήτορές τους και τα τρισέγγονά τους. (πές κυρία λιάνη παπανδρέου κ.α). Αυτά τα «έγκριτα» ανθρωπόμορφα γουρουνοειδή κτήνη να προσφωνούνται κύριοι, ελληνες και πατριώτες. Για όλα αυτά τα χολωμένα και εν βρασμώ ψυχής, πού έγραψα έστω και ανώνυμα- ναι ρε φοβάμαι και είμαι δειλός σύμφωνα με την ευνουχισμένη επικρατούσα λογική, μα και ο δειλός έχει άποψη και τολμά να λέει αλήθειες έστω και ΑΝΩΝΥΜΑ – ποτέ μου όμως δεν υπήρξα ψεύτης καί ρουφιανογλύφτης όπως οι περισσότεροι βυζαντινορωμιοί (ο παπαμεταλληνός τό είπε) νεοελλαδίτες, τι θέση θα πάρετε εάν και εφόσον φτιάξετε (είμαι και εγώ ΜΑΖΙ σας) «νόμιμο» κόμμα ..σύμφωνα με τό διάτρητο και κουρελιασμένο «ισχύον» σύνταγμά, της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας σας;.
  Υ.Γ. Α!!! μετά τους αγανακτισμένους οσονούπω έρχονται (;) οι αποφασισμένοι εξοργισμένοι με γνώμονα τον Αθηναίο Σόλωνα, τόν Σπαρτιάτη Λυκούργο, ή έστω τόν Κλεισθένη…ίδωμεν!!!.-
  * Ο κηφήνας είναι η «αρσενική» μέλισσα, που κύριο σκοπό ύπαρξης έχει τη γονιμοποίηση της βασίλισσας. Σε περιόδους αφθονίας της τροφής (π.χ. την άνοιξη) οι υπόλοιπες μέλισσες «ανέχονται» τους κηφήνες. Όμως τις περιόδους έλλειψης τροφής και της προετοιμασίας για τη διαχείμαση ( φθινόπωρο) οι μέλισσες εξοντώνουν τους κηφήνες σαν άχρηστους, πεταγοντάς τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη.
  Ο γράφων GG 3/3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και όμως, υπάρχουν μπουρλοτιέρηδες για ένα νέο Γουδί

  Γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης

  ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ αυτή η πέννα σήμερα αν δεν θυμίσει ότι τα μεσάνυχτα της 14ης Αυγούστου του 1909 ξεκινούσε η μεγαλύτερη δημοκρατική επανάσταση της νεότερης ελληνικής ιστορίας... Η επανάσταση του συνταγματάρχη Ζορμπά στο Γουδί που έσωσε την πατρίδα από την παρακμή και έφερε στην εξουσία τον Βενιζέλο!..

  ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ αυτή η πέννα αν δεν θυμίσει ότι οι αιτίες της επανάστασης εκείνης ήταν απολύτως όμοιες με τις σημερινές και ότι το τελεσίγραφο των επαναστατών προς τον τότε βασιλέα έγραφε: «Ο ελληνικός λαός, ο σφαδάζων υπό το πέλμα της κακοδιοικήσεως, ο χρεωκοπών καθ’ εκάστην διότι η φορολογία του απεμύζησε τας δυνάμεις του, ο παχύνων τους κηφήνας διά της συναλλαγής, δεν υποφέρει πλέον και είναι αποφασισμένος να μη δεχθεί άλλους εξευτελισμούς...»!

  ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ αυτή η πέννα αν δεν θυμηθεί ότι την επανάσταση εκείνη πυροδότησαν από τα γραφεία των εφημερίδων οι τότε μεγάλοι αγωνιστές του Τύπου, ανάμεσά τους ο Κωστής Χαιρόπουλος, ο Βλάσης Γαβριηλίδης, ο Γιώργος Σουρής και δεκάδες άλλοι, κατά κανόνα απένταροι, αλλά αγνοί πατριώτες και άδολοι δημοκράτες, άφοβοι μπροστά στον θάνατο, αδιάφοροι μπροστά στο χρήμα - με το κιάλι ψάχνει να βρει κανείς όμοιούς τους σήμερα!..

  ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ αυτή η πέννα αν δεν θυμίσει ότι ένας από τους «μπουρλοτιέρηδες» εκείνης της επανάστασης, ο Κωστής Χαιρόπουλος, δύο μήνες πριν από την έκρηξή της, τόλμησε να δημοσιεύσει στον «Χρόνο» ολοσέλιδο προφητικό άρθρο με τεράστια φωτογραφία του Βενιζέλου και με τίτλο «Θέλομεν νέον άνδρα διά τον αγώνα»! Και ότι ένας άλλος «μπουρλοτιέρης», ο Βλάσης Γαβριηλίδης της «Ακρόπολης», έγραψε με το χέρι του το «προνουντσιαμέντο» της Επανάστασης που διάβασε ο Ζορμπάς στο Γουδί, σαν σήμερα στις 14 Αυγούστου του 1909.

  ΑΣ ΕΛΘΟΥΜΕ, όμως, στο σήμερα: Καθώς διάβαζε η γραμματέας μου ετούτες τις γραμμές, πετάχτηκε να παρατηρήσει: «Καλά τα θυμίζεις όλα αυτά, δάσκαλε! Αλλά τότε, οι “μπουρλοτιέρηδες”, όπως τους λες, είχαν στο μυαλό τους τον νεαρό επαναστάτη του Θερίσου, τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Σήμερα πού είναι οι “μπουρλοτιέρηδες” και πού είναι ο νέος επαναστάτης να βγάλει την Ελλάδα από τη μιζέρια;».

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, αλήθεια; Και όμως, υπάρχουν. Στα γραφεία των εφημερίδων και των σταθμών, μπροστά στα κομπιούτερ είναι σκυμμένα αγόρια και κορίτσια με την καρδιά τους πυρωμένη και το μυαλό τους ξαναμμένο. Στον απέραντο κόσμο των «μπλογκς» ξενυχτάνε εξαγριωμένοι σπουδαστές που σίγουρα κάποια νύχτα, κάποιο Γουδί θα γεμίσουν, όπως τότε οι 3.000 φαντάροι του Ζορμπά...

  ΟΣΟ ΓΙΑ τον Βενιζέλο του 2011 ή του 2012 ή -άγνωστο ποιου έτους ακριβώς- αυτός θα «σκάσει μύτη» από εκεί που δεν το περιμένουμε. Ακόμη και μέσα από τα σημερινά κόμματα-μούχλες ή από τα σημερινά media-μούχλες ή από τις σημερινές άγουρες ιστοσελίδες. Από κάπου θα ξεπηδήσουν ταλέντα έτοιμα για μεγάλες ανατροπές. Μήπως δεν ήταν επαναστάτης ο εκλιπών Αναστάσης Πεπονής; Μήπως δεν είναι «θαμμένοι» ανάλογοι Πεπονήδες σε όλα τα κόμματα, ακόμη και στην αθεράπευτα μουχλιασμένη Αριστερά;

  Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Γεωργίου Παπανδρέου, με τους γκεμπελίσκους της προπαγάνδας του, έχει στρέψει ύπουλα την προσοχή του λαού μας στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Για να του δικαιολογηθεί λίαν προσεχώς ότι δεν θα φταίει αυτή αν πέσουμε στη μαύρη φτώχεια - πράγμα απολύτως αναμενόμενο...

  ΠΩΣ ΟΜΩΣ να βάλει τελεία και παύλα αυτή η πέννα σήμερα αν δεν πει στον κόσμο που την εμπιστεύεται ότι το πρόβλημα της πατρίδας είναι βαθιά ΠΟΛΙΤΙΚΟ, βαθιά ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, βαθιά ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ; Και δεν κουκουλώνεται με επικοινωνιακές κουρελούδες, ότι για όλα φταίει η παγκόσμια κρίση. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι το ισχύον σύστημα εξουσίας πάλιωσε, μούχλιασε, βρωμάει και ζέχνει. Δεν μένει παρά ένας επαναστατικός καυτηριασμός. Αναίμακτος ίσως, αλλά κεραυνοβόλος, όπως εκείνος του 1909, πρωτεργάτης του οποίου (για να μην το ξεχνάμε) ήταν και ο παππούς του σημερινού (πρώτου) αντιπροέδρου της κατοχικής κυβέρνησης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ)

  Η διεύθυνση είναι http://apostratoi.blogspot.com/
  Επίσης μπορείτε να δίνετε και το e-mail apostratoi@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

  Ελέγξατε εάν ισχύουν τα αναγραφόμενα και σκεφθείτε λύσεις

  Με εκτίμηση,
  Γιάννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σαν Έλληνας πολίτης σας εκφράζω την ειλικρινή μου αποστροφή προς ένα κόμμα που περιλαμβάνει στις τάξεις του Απόστρατους της "Ελληνικής" Αστυνομίας. Πριν αποστρατευθούν έδιναν διαταγές - ή ίσως και εκτελούσαν - παρόμοιες με αυτές που δίνονται σήμερα εναντίον του ελληνικού λαού. Πως να εμπιστευθώ το μέλλον της πατρίδας μου σε ανθρώπους που κινήθηκαν δολοφονικά εναντίον πολιτών της;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα σήμερα Έλληνας πολίτης θα μπορούσε να εμπιστευθεί στις τάξεις ενός κινήματος ή ενός κόμματος αποστράτων κάποιον που προέρχεται από την Ελληνική αστυνομία.Το λόγο τον γνωρίζουμε και έχει να κάνει με την πρόκληση του δημοσίου αισθήματος και την κατακραυγή από το σύνολο της κοινωνίας μετά τα τελευταία γεγονότα.Μη ξεχνάμε το ρόλο της αστυνομίας μετά τη μεταπολίτευση και πως όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις ασέλγησαν σ΄αυτόν τον οργανισμό.Φαντάζομαι όμως ότι κάποιοι αξίζουν και αυτούς το κίνημα θα πρέπει να αναδείξει..Τέλος να γνωρίζεται ότι πολλοί περιμένουν την ιδρυτική διακήρυξη ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ