Αρχική » , , , » Στελέχη ΕΔ-ΣΑ: Πότε θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης-Υπηρεσίες που συνυπολογίζονται-Διπλασιασμός χρόνου υπηρεσίας

Στελέχη ΕΔ-ΣΑ: Πότε θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης-Υπηρεσίες που συνυπολογίζονται-Διπλασιασμός χρόνου υπηρεσίας


Τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και του πυροσβεστικού σώματος, που θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης την 1/1/2015 και μετά, δικαιούνται σύνταξη εφόσον έχουν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας τους ή 40 έτη συντάξιμης υπηρεσίας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:


__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

4 σχόλια:

 1. Τι ισχύει για όσους έχουν καταταγεί το έτος 1992, με διαγωνισμό στις Ε.Δ. με προσόν το πτυχίο Α.Ε.Ι.; Πότε θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΑΡΘΡΟ 26 του ΠΔ 169/2007 λέει: ...Ο μόνιμος στρατιωτικός δικαιούται σύνταξη: Αν απομακρυνθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τις τάξεις και έχει εικοσιπενταετή τουλάχιστον συντάξιμη υπηρεσία, από την οποία δεκαπενταετή πραγματική.

   Ασφαλισμένοι έως τις 31/12/1992 στρατιωτικοί που θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης μετά το 2015: Για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και του πυροσβεστικού σώματος, που θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης την 1/1/2015 και μετά δικαιούνται σύνταξη εφόσον έχουν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας τους ή 40 έτη συντάξιμης υπηρεσίας.

   Διαγραφή
 2. Κατατάχτηκα το 1993 είμαι τριτεκνος ποτέ μπορώ να φύγω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΑΡΘΡΟ 26 του ΠΔ 169/2007 λέει: ...Κατ' εξαίρεση για τις γυναίκες στρατιωτικούς γενικά,οι οποίες έχουν τρία τουλάχιστον παιδιά, καθώς και για τους άνδρες στρατιωτικούς, οι οποίοι έχουν τρία τουλάχιστον παιδιά και είναι χήροι ήδιαζευγμένοι, εφόσον οι τελευταίοι έχουν με δικαστική απόφαση την επιμέλεια των ανήλικων ή ανίκανων παιδιών, αρκεί εικοσαετήςπλήρης πραγματική συντάξιμη υπηρεσία ανεξάρτητα από το χρόνο κατάταξης τους.

   Διαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ