Αρχική » , , , , , , » Το Στρατηγείο της 32ης ΤΑΞΠΝ επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΣ. Πότε θα γίνει η μεταφορά της στον Αυλώνα

Το Στρατηγείο της 32ης ΤΑΞΠΝ επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΣ. Πότε θα γίνει η μεταφορά της στον Αυλώνα


Για το 2020 μεταφέρθηκε η μεταφορά της Ταξιαρχίας από το Βόλο στον Αυλώνα

Το Στρατηγείο της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠΝ), στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) Γεωργούλα Ν.», στη Νέα Ιωνία Βόλου, επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη» Υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη.Εκεί ο Αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του σχηματισμού και των μονάδων του, έδωσε κατευθύνσεις και ακολούθως μίλησε στο προσωπικό.

Συμφώνως με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδος μας newpost.gr μετά την επίσκεψη του Αρχηγού στην έδρα του Σχηματισμού, η μετακίνηση της Ταξιαρχίας από το Βόλο και τη Λάρισα, στον Αυλώνα και στο Σκαραμαγκά δεν πρόκειται να γίνει φέτος αλλά το 2020, καθώς φέτος έχουμε διπλές εκλογές, τόσο σε λίγες μέρες όσο και αργότερα – όποτε γίνουν αυτές – βουλευτικές, ενώ ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τα σχολεία των παιδιών του προσωπικού και οι πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ – επιπροσθέτως – δεν έχουν ολοκληρωθεί και η κατασκευή των επιπλέον εγκαταστάσεων σε Αυλώνα και Σκαραμαγκά, που μετά από αυτά έχουν μειώσει το ρυθμό κατασκευής τους. Επομένως η μετακίνηση της Ταξιαρχίας τοποθετείται τώρα για το 2020 (και βλέπουμε θα προσθέταμε εμείς).

(ΠΗΓΗ: newpost.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

4 σχόλια:

  1. Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά και ψάχνουν ψήφους για αυτό δεν θα γίνει μεταφορά .Δεν νομίζω να τους έπιασε πόνος για τις οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τι η φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάνουν ρε οι προεκλογικές φωτογραφίες, ξέρουμε πλέον όλες τις άσχημες φάτσες και τα διοικητήρια στα στρατόπεδα απ'έξω. Άιντε ασχοληθείτε με την υπηρεσία ουσιαστικά, μην ξανάχουμε αιχμαλώτους σε περίοδο ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ