Αρχική » , , , » Επίσκεψη Πάνου Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Επίσκεψη Πάνου Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο Πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα Tετάρτη 29/10/2014 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά από αίτημά του, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Υπουργό Εθνικής Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη στρατιωτική ηγεσία, για την επιχειρησιακή δομή και τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(mod.mil.gr)

3 σχόλια:

 1. Σημαντικό έλλειμμα σχεδιασμού για την εποχή μετά «μνημόνιο» εντοπίζει στην τριμηνιαία έκθεσή του για την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2014 το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.
  Οποιαδήποτε λύση και αν τελικά επιλεγεί για την μεταμνημονιακή εποχή, θα συνοδεύεται από στενή εποπτεία της ελληνικής οικονομικής πολιτικής της χώρας.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η περίπτωση αδυναμίας καταβολής της μισθολογικής αποκατάστασης και των αναδρομικών από 01 Ιουλίου 2014 με την μισθοδοσία Δεκεμβρίου λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και καθυστερήσεων από το οικονομικό επιτελείο. Συγκεκριμένα εάν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει νομοθετική πρωτοβουλία, είναι απίθανο η επιστροφή των χρημάτων να γίνει με την μισθοδοσία του Δεκεμβρίου, θα μεταφερθεί για το νέο έτος.
  Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στο τέλος της εβδομάδας ; πιθανόν καθόσον παραιτείται ο Δ. Αβραμόπουλος από Υπουργός Εθνικής Άμυνας για να μεταβεί στην Κομισιόν. Ακούγονται και διαρρέονται αρκετές φήμες ότι μπορεί εκτός από τον νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας να υπάρξουν και άλλες αλλαγές. Πάντως με την Τουρκία να βρίσκεται στα πρόθυρα «θερμού επεισοδίου» η κυβέρνηση θα θελήσει να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα με την τοποθέτηση κατάλληλου στελέχους στο Πεντάγωνο.
  Οι πολιτικές που ακολουθεί η ευρωζώνη θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ισχυρή ανάκαμψη ; Λίγο δύσκολο !!! Εάν λάβουμε υπόψη ότι η περιοχή αντιστοιχεί στο 17 % του παγκόσμιου ΑΕΠ, αυτό θα έχει διεθνή αντίκτυπο. Η Γερμανία ως ατμομηχανή της ευρωζώνης καθόρισε την οικονομική στρατηγική της ευρωζώνης. Η συγκεκριμένη οικονομική πολιτική περιλαμβάνει τρείς πυλώνες, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, δημοσιονομική πειθαρχία και νομισματική στήριξη. Μέχρι σήμερα αυτή η οικονομική πολιτική δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει επαρκή ζήτηση. Το σωστό συμπλήρωμα στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι η επιπλέον ζήτηση εντός της ευρωζώνης. Δεν έχει νόημα να επικεντρωνόμαστε στα ελλείμματα και στα χρέη, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το ύψος των επιτοκίων. Ο κίνδυνος της συνεχιζόμενης οικονομικής στασιμότητας είναι εμφανής. Δικαίως η Γερμανία τονίζει ότι τα κράτη της ευρωζώνης χρειάζονται μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις. Είναι λάθος, όμως, να πιστεύει ότι μόνο με τις μεταρρυθμίσεις θα δημιουργηθεί ανάπτυξη. Τα στοιχεία από τη δική της εμπειρία με τις μεταρρυθμίσεις δίνουν την απάντηση. Ούτε έχει νόημα να βασίζεται κανείς σε ακόμη μεγαλύτερα εξωτερικά πλεονάσματα. Η ευρωζώνη χρειάζεται να πετύχει μία ισορροπία ανάμεσα σε περισσότερες μεταρρυθμίσεις και ενίσχυση της ζήτησης. (Συνέχεια...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. (Συνέχεια...)
  Η ΕΣΠΕΑΜΘ πριν λίγο καιρό έκανε επίσκεψη στους συναδέλφους τους στην Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Κυκλοφόρησε η φήμη ότι η ηγεσία ψάχνει να βρει φωτο από την συνάντηση αυτή για να τους τιμωρήσει. Οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για αυτήν την επίσκεψη. Εξετάζεται το ποιος κάλεσε αν έγινε εντος ωραρίου της υπηρεσίας το γιατί φωτογραφήθηκαν στρατιωτικοί και διάφορα άλλα υπηρεσιακά. ΕΔΕ για την επίσκεψη !!! ΕΔΕ για τις φωτο !!!
  Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ κατέθεσε νέα μήνυση στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών κατά του ΓΕΕΘΑ. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ κατέθεσε μήνυση σε βάρος των υπηρεσιακών οργάνων του ΓΕΕΘΑ για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της ψευδούς καταμήνυσης, της υπόθαλψης εγκληματία, της παρασιώπησης εγκληματία, της παράβασης καθήκοντος και της παρότρυνσης υφισταμένων και ανοχής, για την υπόθεση της 10ήμερης πειθαρχικής φυλάκισης που του επέβαλε ο κύριος Α/ΓΕΕΘΑ την 4-2-2013.
  Ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει τον χαρακτήρα : Ερώτηση Νο 1 : Το τέλος του κόσμου έρχεται, αν μπορείτε να σώσετε μόνο ένα είδος ζώου, ποιο θα επιλέγατε ; Κουνέλι, Πρόβατο, Ελάφι, ή Άλογο ;
  Ερώτηση Νο 2 : Αν θα μπορούσατε να είστε ένα ζώο για 5 λεπτά, ποιο θα θέλατε να είστε ; Λιοντάρι, Γάτα, Άλογο, ή Περιστέρι ;
  Ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει τον χαρακτήρα : Απάντηση Νο 1 : Τι χαρακτήρας είστε. Κουνέλι – Δείχνουν ότι είναι κρύοι και απόμακροι αλλά έχουν πολύ ζεστή και ευαίσθητη καρδιά. Πρόβατα – Θερμοί και επικοινωνιακοί Ελάφια - Ευγενικοί. Άλογο – Ανεξάρτητοι.
  Απάντηση Νο 2 : Οι σκέψεις σας περί έρωτος… Λιοντάρι – Έχετε πάντα δίψα για αγάπη, αλλά δεν ερωτεύεστε εύκολα. Γάτα – Είστε αρκετά μόνος και αναζητάτε την αληθινή αγάπη. Άλογο – Δεν θέλετε ακόμα να δεθείτε σε μια σταθερή σχέση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο ... όποιος πιστεύει ότι, από Δεκέμβριο θα πάρει τα αναδρομικά χρήματα και επιστροφή του 50 % των χρημάτων που κόπηκαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ