Αρχική » , , , » Μία «Θεά» για το Πολεμικό Ναυτικό

Μία «Θεά» για το Πολεμικό Ναυτικό


Από σήμερα μία γυναίκα Αρχηγός της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων για πρώτη φορά στην ιστορία της

Μία (πολύ) ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τους προσκεκλημένους στην τελετή της ορκωμοσίας και της επιδόσεως των ξιφών στους νέους Σημαιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού στις εγκαταστάσεις της ιστορικής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Τη στιγμή που... ο αποχωρών Αρχηγός της Σχολής και νέος πλέον Σημαιοφόρος του Π.Ν. παρέδωσε την Τιμημένη Πολεμική Σημαία της Σχολής στο διάδοχό του Αρχηγό των Δοκίμων της ΙΙΙ τάξεως (και από σήμερα Αρχηγό της Σχολής) όλοι διαπίστωσαν με έκπληξη ότι πρόκειται για γυναίκα Ναυτικό Δόκιμο και μάλιστα με τα μαλλιά κότσο!

Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε από το ρεπορτάζ η νέα Αρχηγός της ΣΝΔ είναι από την Κύπρο, Δόκιμος ειδικότητος Μαχίμου και αναλαμβάνει την άκρως τιμητική αυτή θέση για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία της Σχολής.

Σημειώνεται – για όσους δεν το γνωρίζουν – ότι στην «αργκώ» των Ναυτικών Δοκίμων, ο εκάστοτε Αρχηγός της Σχολής αποκαλείται «Ο Θεός», ενδεικτικό του κύρους και της δυνάμεώς του μεταξύ των μαθητών και της διοικήσεως της Σχολής με την οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο!

Να λοιπόν που το ΠΝ απέκτησε τη δική του… «Θεά»!

Τελικά, μας έχει τρελάνει στις πρωτιές αυτές τις μέρες το Πολεμικό μας Ναυτικό.

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

4 σχόλια:

 1. :) ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΙΑ . . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εφόσον το αξίζει, μπράβο της και της εύχομαι και Αρχηγός Ναυτικού της Κύπρου μας !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 2/7/13 6:59... ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν γνωριζω κανενα Θεο στη ΣΝΔ μαλλον προκειται για τον Βουδα απο το γνωστο στιχακι Με αυτα τα στιχακια το ενδοξο Β.Ν οπως αποκαλειτο ανεδειξε Αξιωματικους οι οποιοι μας δοξασαν στον ΒΠΠ .Αξιωματικοι που ειχαν βιωσει την νειλα στη ΣΝΔ αλλα ειχαν σφυρηλατισει ανδρικους δεσμους φιλιας που η φυση δεν τους επιτρεπει για διαφορετικα φυλα εν πασει περιπτωσει ας αναμεινουμε το μελλει γενεσθαι της εμπλοκης των γυναικων στη Διοικηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ