Αρχική » , , » Γυναίκες στρατιωτικοί παίρνουν εικονικά διαζύγια… για να κόψουν τη μετάθεση

Γυναίκες στρατιωτικοί παίρνουν εικονικά διαζύγια… για να κόψουν τη μετάθεση


Καταγγελία: Οι χωρισμοί αλλά και οι αιτήσεις για διαζύγιο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα!

Μία έρευνα στα στρατόπεδα της ευρύτερης περιοχής, αρκεί, για να διαπιστώσει κάποιος πως αρκετές γυναίκες –πλέον- οι οποίες υπηρετούν τον ελληνικό στρατό (σε όλα τα όπλα) είναι διαζευγμένες ή βρίσκονται σε... διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Κόσμος», αποτελεί κοινό μυστικό στο στράτευμα πως κάποιες γυναίκες που θέλουν να «κόψουν» την μετάθεσή τους και να μην συνεχίσουν την υπηρεσία τους μακριά από τον τόπο στον οποίον ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ως πολυμήχανες που είναι, προφασίζονται διάφορες καταστάσεις ώστε να αναστείλουν ή ακόμη και να εμποδίσουν κάτι που στον ελληνικό στρατό είναι «κανόνας»: Την μετάθεση.

Αρχικά κάνουν προσφυγή ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο. Η υπόθεσή τους (κανονικά) θα πρέπει να εκδικαστεί σε χρονικό διάστημα ενός μηνός, όμως στο μεταξύ οι κυρίες… έχουν βρει «δόντι» ή «κόλπο» ώστε να καθυστερήσουν την διαδικασία. Όπως μας κατήγγειλαν, σε πολλές περιπτώσεις τέτοιες υποθέσεις εκδικάζονται ακόμη και μετά από ένα χρόνο.

Στη συνέχεια έρχεται το εικονικό διαζύγιο. Είτε προχωρούν σε αυτό με τη συμφωνία του συζύγου, είτε κάνουν αίτηση και προσκομίζουν στα αρμόδια όργανα του Στρατού όλα τα δικονομικά δικαιολογητικά. Αποτέλεσμα; Πάλι να καθυστερεί ή και να κόβεται η μετάθεσή τους.

Τους τελευταίους μήνες –λόγω της κρίσης, τέτοιου είδους φαινόμενα έχουν αυξηθεί! Μάλιστα σε μονάδες της ευρύτερης περιοχής έχει γίνει και ανέκδοτο: «Ήρθε η σειρά της Μαρίας να χωρίσει» -λένε οι «κακές γλώσσες» (το όνομα Μαρία είναι τυχαίο).

Πληροφορίες δε αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό ακολουθούν και κάποιοι άνδρες το «κόλπο» των γυναικών! Καταθέτουν και εκείνοι αίτηση διαζυγίου ώστε να μην βρεθούν… στον Έβρο!

(thebest)

6 σχόλια:

 1. Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και μείς κρυφό καμάρι. Άλλοι ή άλλες κάνουν τα χαρτιά ότι σώνει και καλά είναι σε διάσταση:
  Για να μην μπαίνουν υπηρεσίες διανυκτερεύσεως κάθε μήνα που είναι τρείς, τέσσερις ή και πέντε. Έτσι και αλλιώς οι ΕΔ για τα παραπάνω 8ώρα (τα συνεχόμενα που κάνουν δεν πληρώνονται ή δεν τα παίρνουν σε ρεπό.
  Για να στεγαστούν κατά εξαίρεση σε ΣΟΑ και αν δεις και έρχεται και μένει η σύζυγος ή ο σύζυγος η απάντηση είναι: ήρθα να δω τα παιδιά μου ξεχάστηκα και έμεινα όλο το βράδυ.
  Στην υγεία των υπόλοιπων κορόιδων και για να μην αδικήσω κανέναν:
  ΥΓ1 Δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι σε διάσταση πραγματικά γιατί οι ΕΔ δεν είναι ο αστυνόμος Μπέκας
  Υ.Γ2 ΥΠΌΨΙΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πως κάνετε έτσι και πέφτετε από τα σύννεφα!!
  Εδώ το ξέρει και η κουτσή...Μαρία (τυχαίο το όνομα) ότι επί σειρά ετών αυτό γινόταν. Για κάντε μια έρευνα από τις διαζευγμένες , κυρίως στο λακανοπέδιο Αττικής, να δείτε πόσες διαβιούν κανονικά με τους συζύγους τους.
  Ένα είναι το μέτρο και θα κοπεί μια για πάντα το διαζύγιο. "Κυρία μου χωρίσεις δεν χωρίσεις, μετάθεση (αν πρέπει) θα πάρεις" Τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ..Νάναι καλά ο κόμης Αβέρωφ καί οι τότε σύμβουλοί του πού εξευτέλησαν τήν Γυναίκα, Μάνα, Σύζυγο, Αδελφή,..πού "πάτησε" η Γυνάικα (εννοείται σέ καθαρά αντρική φυσική λειτουργία καί δέν ακολύθησε συμφορά καί όλεθρος;;;!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χωρίστε όλοιιιιιιιιιιιιιιιιιι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι γυναίκες είναι ότι χειρότερο μπορούσε να έχουν οι ΕΔ. Το μεγαλύτερο ποσοστό μόλις συμπληρώσουν τον πραγματικό χρόνο συνταξιοδοτήσεως, παραιτούνται και φεύγουν με πρόωρες συνταξιοδοτήσεις {με 20 χρόνια υπηρεσίας (τρίτεκνες), με 24,5 χρόνια υπηρεσίας, κτλ). Το ασφαλιστικό και το ΜΤΣ έχει ζημιωθεί επανειλημμένα από τέτοιες χιλιάδες περιπτώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ