Αρχική » , » Πήρε σβάρνα τα Κέντρα Επιχειρήσεων η Φώφη...

Πήρε σβάρνα τα Κέντρα Επιχειρήσεων η Φώφη...


Άλλο και τούτο πάλι. Η νέα ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά, αντί να ξημεροβραδιάζεται στο γραφείο της «χωμένη» στους φακέλους για να ενημερωθεί, πήρε σβάρνα τα Κέντρα Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και... «παίζει» επικοινωνιακά με λάθος τρόπο.

Έτσι μέσα σε μια εβδομάδα, επισκέφτηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου στις εγκαταστάσεις του Στρατηγείου Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του ΓΕΕΘΑ. Δεν ξέρουμε αν ο καταιγισμός αυτός των επισκέψεων στα επιχειρησιακά κέντρα, αποτελούσε παιδικό όνειρο της κ. υπουργού, ή είχε κάποια ουσιαστική διάσταση πέρα από τα εθιμοτυπικά.

Γεγονός πάντως είναι ότι η ΑΝΥΕΘΑ φρόντισε με δελτία τύπου, ωραίες φωτογραφίες, δηλώσεις και επικοινωνιακά τρυκ, να κοινοποιήσει τις επιχειρησιακές της επισκέψεις στο ευρύ κοινό. Έτσι διαβάζουμε, ότι στη ΣΔΑΜ η κ. Γεννηματά επικοινώνησε «μέσω δορυφόρου» με τη Φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, ενώ δήλωσε ότι αυτό που εισέπραξε ήταν «ο πλήρης έλεγχος των θαλασσών μας». Από την άλλη, στο ΕΘΚΕΠΙΧ, η κ. υπουργός επικοινώνησε «μέσω τηλεδιάσκεψης» με το Δ' Σώμα Στρατού, με ακριτικά φυλάκια στη Ν. Βύσσα Ορεστιάδας και στο Αγαθονήσι, την ΑΣΔΕΝ και την ελληνική αποστολή στο Μάλι!

Τέλος στο ΚΕΕΔ δήλωσε εντυπωσιασμένη από την επίδειξη των Ειδικών Δυνάμεων και συνεχάρη τον Α/ΓΕΣ και τους άντρες των Ειδικών Δυνάμεων, «για την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και την αποφασιστικότητά τους». Στο ΚΕΕΔ. η ειδική επίδειξη πραγματοποιήθηκε - όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου - «προς τιμήν του Γενικού Γραμματέα του ιρακινού υπουργείου Άμυνας, Στρατηγού Mohan Hafith Fahad Al-Frage, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας». Αλήθεια, από πότε κάνουμε δαπανηρές επιδείξεις για Γενικούς Γραμματείς υπουργείων;

Μετά από όλες αυτές τις επισκέψεις, περιμέναμε να δηλώσει η υπουργός ότι αφού αντελήφθη το μέγεθος του επιχειρησιακού έργου, εξασφάλισε με ενέργειές της, την ματαίωση της νέας βάναυσης και άκριτης περικοπής, κατά 100 εκατ. ευρώ, του εξοπλιστικού προγράμματος των Ε.Δ. Αλλά μάταια...

(ΠΑΡΟΝ 14/07/2013 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

4 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΕΔ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήπως σχεδιάζει να αφήσει αλλά... Παναγιωτόπουλου, διπλάσιους φακέλους απ'αυτούς που παρέλαβε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όχι ρε σεις!!!! Η κοπελιά ψάχνει για ...γκόμενο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. KATANTIA.KATANTIA.KATANTIA.ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ