Αρχική » , , , , » Έκοψαν μισθούς στα Σώματα Ασφαλείας ακριβώς καθ’ υπόδειξη της Τρόικα

Έκοψαν μισθούς στα Σώματα Ασφαλείας ακριβώς καθ’ υπόδειξη της Τρόικα


Έγγραφο ντοκουμέντο που έφεραν στο φως οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας μέσω του περιοδικού τους «Σύγχρονη Αστυνομία», εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση

Η ύπαρξη του εγγράφου αυτού αποδεικνύει, ότι... όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκαν το παραμικρό με την Τρόικα για τα μισθολόγια των Στρατιωτικών και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά εκτέλεσαν μέχρι δεκαδικού τις έγγραφες υποδείξεις των εκπροσώπων των δανειστών μας, που δόθηκαν στην κυβέρνηση πολύ πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου!

Αναρωτιόμαστε βεβαίως πόσες αποδείξεις χρειάζονται για το προφανές…, ότι όχι μόνο έχει παραδοθεί στον έπακρο βαθμό η κυριαρχία του τόπου και η διοίκησή του, αλλά κατά τρόπο ακόμα πιο επονείδιστο, οι κυβερνόντες που ψηφίζονται από Έλληνες υπηκόους παίζουν απλά τον ρόλο του αποδέκτη αλληλογραφίας…

Η αποκάλυψη αυτή βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το κατά πόσο η κυβέρνηση αυτή … «διαπραγματεύεται» το οτιδήποτε και δεν παίζει απλά τον ρόλο της σε ένα κακοπροβαρισμένο και κακοπαιγμένο θεατρικό έργο!

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Σύγχρονης Αστυνομίας», που αναδημοσιεύουμε μαζί με το ντοκουμέντο της ντροπής:

«Η μνήμη μας όλων των ενστόλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, δοκιμάστηκε σκληρά, αλλά δεν εξασθένησε! Είχαμε ακούσματα απ’ τα τρία «Ζάππεια», τις προεκλογικές ομιλίες, τις διαβεβαιώσεις Υπουργών, βουλευτών, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων, ότι από τα ειδικά μισθολόγια θα υποστούμε τις μικρότερες μειώσεις (υπ’ όψιν και οι ιερείς, έχουν καλύτερο μισθολόγιο από εμάς). Καταλάγιασε βαθιά μες στην ψυχή μας, το συναίσθημα της διάσωσης της χώρας μας και δεχτήκαμε έως σήμερα τις όποιες παρεμβάσεις έγιναν στους μισθούς και τις συντάξεις μας.
Ενώ ήμασταν ήδη πεπεισμένοι, ότι κατ’ αναλογία θα είχαμε τις μικρότερες μειώσεις, οικονομικοί κύκλοι διέτειναν ότι καλύτερα να έχουμε αμοιβή έστω μικρή, παρά να είναι άδεια τα Α.Τ.Μ. των τραπεζών στο τέλος του μήνα και μας προϊδέαζαν αρνητικά! Ευρωπαϊστές από την μία, λάγνοι εραστές της δραχμής από την άλλη, συνέθεσαν ένα θολό τοπίο για ένα και πλέον τρίμηνο. Σ’ αυτό το βασανιστικό διάστημα των τριών μηνών που διαπραγματεύονταν η κυβέρνηση με την παρέα του ψυχρού Σκανδιναβού Thomsen, αποδομείτο ήδη το κοινωνικό σύστημα παροχών, υγείας - περίθαλψης, μισθών - συντάξεων και εφ’ άπαξ.
Σκιαγραφούσαν επί χάρτου ταυτόχρονα σ’ αυτό το διάστημα, την υποθήκευση του παρόντος, αλλά και του μέλλοντός μας. Το παρελθόν πλέον, ήταν ο κακός παραδειγματισμός για τους δανειστές μας και έπρεπε να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους!
Δεν άργησε να επαληθευτεί η καραδοκούσα μύχια σκέψη μας, ότι κάτι κακό θα συμβεί… Και το κακό συνέβη. Λίγο πριν την υποτονική για το πολυτεχνείο συγκέντρωση, άρχισαν να διαρρέουν φήμες, ότι εκτός από τις απροσδιόριστες ποσοστιαίες μειώσεις, αλλάζουν και οι συντελεστές που καθορίζουν τις οικονομικές μας διαβαθμίσεις. Μετά τα πρώτα σύννεφα, ήρθε η μπόρα. Ο Δ.Ο.Λ. πρώτος διά του «Βήματος» (η εφημερίδα που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις) κατά κοινή ομολογία πολλών, προσδιόρισε δυστυχώς τα οικονομικά μας μεγέθη με απόλυτη ακρίβεια. Το γεγονός ότι εμείς ως συνδικαλιστές δεν γνωρίζαμε τίποτα, είναι από ύποπτο έως υποβολιμαίο!
Παρά ταύτα, σε επίσκεψή μας στο Υπουργείο και σε συνάντησή μας με τον κ. Δένδια μας διαβεβαίωσε - έχοντας την αίσθηση - ότι οι μειώσεις μας θα είναι αισθητά περιορισμένες και δεν θα είναι του προαναγγελθέντος μεγέθους! Μάλιστα, δεν γνώριζε το δημοσίευμα του «Βήματος»
. Τις επόμενες μέρες, βουλευτές που από χρόνια έλεγαν ότι «μας αγαπούν», για την ψήφο μας φυσικά, βγήκαν πρώτοι στα… κεραμίδια, κυκλοφορώντας πίνακες και αποδεδειγμένα είχατε, τόνιζαν, τις μικρότερες μειώσεις.
Σε μια τέτοια επίδειξη πινάκων, το μάτι στην οριζόντια κλίμακα, από μια περίεργη αίσθηση πήγαινε σιγά – σιγά για τον φόβο του εγκεφαλικού επεισοδίου! Είχαν ανά χείρας τον ξενόγλωσσο πίνακα (
προηγούμενη φωτό) που ήδη είχε καταρτίσει η Τρόικα και για του λόγου το αληθές, σας τον παραθέτουμε ως ντοκουμέντο. Ευχόμαστε στην συγκυβέρνηση με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, αλλά και στην Τρόικα, να έχουν σώσει την χώρα, γιατί έτσι κι αλλιώς, εμάς μας καταδίκασαν ες αεί».

(newsbomb.gr)

1 σχόλια:

  1. Το ποτήρι ξεχείλισε… Απαράδεκτοι πολιτικάντηδες που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε δύο γαϊδουριών άχυρα, που δεν έχετε διοικήσει ποτέ σας, μας εντάξατε δήθεν στα ειδικά μισθολόγια με αποτέλεσμα οι μισθοί και οι συντάξεις των στρατιωτικών να βρεθούν σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΕΘΑ!!!Δεν συζητάμε βέβαια για τους νερουλάδες της Βουλής και τους υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ. Οι μεν πρώτοι υποτίθεται ότι δουλεύουν υπερωριακά στη Βουλή και περίεργες ώρες…Ενώ αυτός που περιπολεί στον Έβρο, πλέει ή υπερίπταται στο Αιγαίο, εκτελεί το καθήκον του στο προβλεπόμενο δημοσιοϋπαλληλικό ωράριο. Αλήθεια οι στενογράφοι στη Βουλή τι χρειάζονται στη σύγχρονη εποχή μας, σαν να προσλαμβάνει το ΠΝ κωπηλάτες!!! Οι υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ λαμβάνουν μεγαλύτερο μισθό με το σκεπτικό ότι προασπίζονται τα έσοδα- έξοδα του κράτους δηλ. για να μην χρηματίζονται, άρα εκ προοιμίου το Ελληνικό Κράτος τους θεωρεί αργυρώνητους. Με τη ρετσινιά της χούντας,( πριν 40 χρόνια, λες και οι υπόλοιποι δημόσιοι λειτουργοί δεν συνέδραμαν ή δεν υποστήριξαν τη χούντα, παπάδες, δικαστικοί ,καθηγητές πανεπιστημίου, δάσκαλοι, πολιτικοί που εκλέγονται ακόμα, μεγαλοοιοικονομικοί παράγοντες του Τόπου κ.α.) μας συνθλίβουν συνεχώς.( Βλέπε τον αλήστου μνήμης Μπεγλίτη).Με ποια λογική κκ Λοβέρδο,Κουτρουμάνη,Βούρτση δεν επιτρέπεται να εργαστούν οι απόστρατοι; με ποια λογική κκ Βενιζέλο,Σαχινίδη,Προβόπουλε,τα ταμιακά αποθεματικά των ταμείων μας τα μετατρέψατε σε ομόλογα και τα’’ κουρέψατε’’; με ποια λογική κκ Στουρνάρη,Σταικούρα,Παναγιωτόπουλε,Καράμπελα,Ελευσινώτη,μειώσατε τους μισθούς των εε και κατ΄επέκταση των εα οριζόντια και σε τέτοιο μέγεθος;,με ποια λογική κκ Στουρνάρη,Βούρτση,Σταικούρα,Παναγιωτόπουλε,Καράμπελα,Ελευσινιώτη,πρέπει να μειωθούν εκ νέου οι συντάξεις των αποστράτων με συνυπολογισμό του μερίσματος; Προσέξατε όλοι οι προαναφερθέντες και οι λοιποί αφανείς εμπλεκόμενοι στο ανοσιούργημα που διαπράττεται ότι αν οι στρατιωτικοί αρχίζουν να σας αποκαλούν στα λόγια μ@@@@@ες,μετ΄ού πολύ θα σας συμπεριφερθούν σαν να είσαστε μ@@@@@ες και πιστέψτε το, τότε θα γίνει η απαρχή των δεινών(πιθανόν και η ανάσταση) της Χώρας. Κύριοι Αρχηγοί ποια είναι η θέση σας; Τι περιμένετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ