ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΜΟΥ) ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!


Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την έκδοση και κυκλοφορία του βιβλίου μου:

Επιτυχημένη Επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό

Με το πέρας της σταδιοδρομίας μου στο Πεζικό του Στρατού Ξηράς και παράλληλα μελέτης της «πραγματικότητας» πίσω από το παρασκήνιο, κατατίθεται ένας... «οδηγός επιτυχημένης επιβίωσης», με μέγιστη προσδοκία να αναγνωσθεί από το σύνολο του Ελληνικού Στρατού και, κυρίως, από νέα στελέχη παραγωγικών Σχολών!

Στόχος του είναι η βελτίωση της εργασιακής ζωής και η ανακάλυψη, όσο είναι εφικτό, της επαγγελματικής ευτυχίας!

Μια συλλογή εμπειριών, ιδεών, διδαγμάτων και συμπερασμάτων, για όλα τα μόνιμα στελέχη, ανεξαρτήτως βαθμού και ηλικίας (!), για ασφαλή και επιτυχημένη επιβίωση στο στράτευμα, που γράφτηκε με μεράκι, αγάπη, πόνο ψυχής και, πολλές φορές, δάκρυ!

Ένα βιβλίο που απευθύνεται στον άνθρωπο-στρατιωτικό, που έχει όνειρα, συναισθήματα, φιλοδοξίες, τιμή, αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό.

Δεν είναι ερμηνεία των κανονισμών αλλά μια εκ βαθέων ανάλυση της «αόρατης» πραγματικότητας, μια συλλογή εμπειριών που θα ξαφνιάσει ευχάριστα ή… δυσάρεστα.

Δεν είναι αποκύημα φαντασίας και όλα τα κατατεθέντα εξήχθησαν από υπαρκτές καταστάσεις και περιστατικά, τόσο προσωπικές όσο και πολλών άλλων συναδέλφων!

Ένιοι ίσως βρουν τον εαυτό τους στα αναγραφόμενα, ίσως κολυμπήσουν με τη φαντασία τους στις υπαρκτές καταστάσεις του βιβλίου και αναθεωρήσουν, διδαχθούν ή ωφεληθούν.

Τα γραφόμενα είναι καρπός μακρόχρονης κυοφορίας, καταστάσεις και περιστατικά που επαναλαμβάνονταν εσφαλμένα και που, ίσως, συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται εσφαλμένα, αν δεν υπάρξει αυτή η «γενιά» στελεχών που θα εννοήσουν βαθύτατα και πράξουν ακόμη ορθότερα, ώστε να σβήσει μεγάλο κομμάτι του ασθενικού παρελθόντος και να γαλουχηθεί η γενιά των σύγχρονων αξιωματικών-υπαξιωματικών, απελευθερωμένη από δεισιδαιμονίες και αόρατες «απειλές»!

Καταστάλαγμα παρατηρητικότητας και βαθιάς μελέτης των πεπραγμένων σε όλο τον εργασιακό βίο -τόσο τον ατομικό όσο και των συναδέλφων-, συλλογή προσωπικών και συναδελφικών εμπειριών, τούτο το πόνημα είναι απόσταξη εμπεριστατωμένων διδαγμάτων.

Ο στρατιωτικός- αναγνώστης καλείται να συλλογιστεί βαθιά, να αναλογιστεί τη δική του πορεία, να σκεφτεί με διάκριση, θάρρος, τόλμη και αυτοκριτική και, αν έστω και ένας ωφεληθεί απ’ αυτό, τότε θα έχει πετύχει το σκοπό του.

Σε ενημερώνω πως υπάρχουν ξεχωριστά κεφάλαια περί ξένων γλωσσών και ειρηνευτικών αποστολών, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους που με βοήθησαν και σημάδεψαν στο Επιμύθιο του βιβλίου!

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα αν ενημερώνατε μέσω του ιστολογίου σας όλους τους στρατιωτικούς, φίλους και συγγενείς για την κυκλοφορία του βιβλίου, η παρουσίαση του οποίου έλαβε χώρα στις 28 Σεπ 2012 στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (αντίτυπο του βιβλίου εστάλη στον κ. Α/ΓΕΣ).

Διατίθεται από τις Εκδόσεις «Οσελότος», Βατάτζη 55, 114 73-Νεάπολη,  τηλ. παραγγελιών 2106431108, 6937047359, -από την ιστοσελίδα http://www.ocelotos.gr/cms/el/eshop#ecwid:category=1998862&mode=product&product=15351064 -ή απευθείας από εμένα (6936400738, georgeatha@gmail.com), στην τιμή των 15 ευρώ.

Ταχυδρομικές αποστολές επί αντικαταβολή επιβαρύνονται με 4,40 ευρώ.

Αν το βιβλίο παραληφθεί αυτοπροσώπως στη Λάρισα, στα Γιαννιτσά Πέλλας ή πλησίον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ αλλά μόνο 15 ευρώ.

Με εκτίμηση

Γιώργος Αθανασίου
Λγός ε.α.
(Τάξη ΣΜΥ 1988)
Ανατολικής Ρωμυλίας
58100-Γιαννιτσά
2382501498, 69364007380 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ