Αρχική » , , , » Παναγιωτόπουλος: Τα βαρέα και ανθυγιεινά Στρατιωτικών εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων ΥΠΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Παναγιωτόπουλος: Τα βαρέα και ανθυγιεινά Στρατιωτικών εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων ΥΠΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 543/06-09-2019) με θέμα: «Βαρέα και ανθυγιεινά για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων»

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Αντώνιος Μυλωνάκης με θέμα «Βαρέα και ανθυγιεινά για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι το εν λόγω θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του ΥΠΕΘΑ, η δε ένταξη κατηγοριών επαγγελμάτων στον κατάλογο βαρέων και ανθυγιεινών εργασιών (ΒΑΕ) είναι αρμοδιότητα του συνερωτώμενου Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη λύση στο πλαίσιο του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου αλλά και των υφιστάμενων δημοσιονομικών συνθηκών και για το σκοπό αυτό έχουμε κατά καιρούς ομάδες εργασίας περί αυτών των θεμάτων.Δείτε το σχετικό έγγραφο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ