Αρχική » , , , , , , » Αναφορά για ωράριο εργασίας-εκτός έδρας-νυχτερινά-Δ.Τ. Στρατιωτικών και βαθμολογική εξέλιξη ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Αναφορά για ωράριο εργασίας-εκτός έδρας-νυχτερινά-Δ.Τ. Στρατιωτικών και βαθμολογική εξέλιξη ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Αναλύει τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των στρατιωτικών οι οποίοι αποτελούν μια ιδιάζουσα κατηγορία λειτουργών του Ελληνικού Δημοσίου και αιτείται τη βελτίωση των όρων και συνθηκών εργασίας καθώς και του οικονομικού και κοινωνικού status των στρατιωτικών.

Ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας Χρήστος Κέλλας κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά (Αρ. Πρωτ. 126/26-09-2019), προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, την επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.Π.Ε.Θ.) αναφορικά με τη μη εφαρμογή της νομοθεσίας σχετικά με το ωράριο εργασίας, την εκτός έδρας και τη νυχτερινή αποζημίωση, το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων, τη βαθμολογική εξέλιξη των Εθελοντών Μακράς Θητείας (αρ. 4, ν. 4609.2019), το δελτίο ταυτότητας για ταξιδιωτική χρήση παρόμοιου με αυτό των σωμάτων ασφαλείας καθώς και την τεράστια καθυστέρηση στην απόδοση των υγειονομικών δαπανών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.Παρακαλεί να εξετασθεί το συγκεκριμένο θέμα και να διασφαλιστεί η εφαρμογή της νομοθεσίας, η οποία θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και θα ανυψώσει το ηθικό των στρατιωτικών μας, που εγγυώνται την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Πατρίδας μας με αφοσίωση και αυτοθυσία.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

1 σχόλια:

  1. Μη αγχώνεστε κε βουλευτά, θα τα φτιάξει όλα ο πολυχρονεμένος βεζίρης μας εεε συγνώμη υφεθα μας, ήθελα να πω, μαζί και με το πολυπληθές επιτελείο του. Έτσι και αλλιώς παίρνει και τις συνεντεύξεις από τα στελέχη, όπου πηγαίνει (αφού του στρώσουν τα χαλιά και τα αγήματα), παραμερίζοντας τον ΚΑΘΕ προϊστάμενο, ως άλλος Α/ΓΕΕΘΑ (διακαής πόθος). Αυτά τώρα είναι ψιλά γράμματα για κάποιον που επί των ημερών του αυτά ακριβώς καταστρατηγήθηκαν, για τον ΣΞ ΜΟΝΟΝ, και δεν ασχολήθηκε πρακτικά κανείς. Γίεται; Ε ναι ρε γ@μώτο γίνεται,τι νομίζετε τζάμπα παρακολουθούσαμε (με το στανιό για να το εμπεδώσουμε) τα κλιπάκια και τις ομιλίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ