Αρχική » , , , , , , » Κλαυσίγελος: Ψηφίστηκε η διάταξη κατά αποφοίτων ΑΣΣΥ με παραγκωνισμό τους στην Ιεραρχία

Κλαυσίγελος: Ψηφίστηκε η διάταξη κατά αποφοίτων ΑΣΣΥ με παραγκωνισμό τους στην Ιεραρχία


Άρθρο, του Λγου (ΕΜ) Στέφανου Κουκουράβα-Γενικού Γραμματέα (Σ.Α.Σ.Μ.Υ), σχετικό με την επονείδιστη διάταξη της παρ. 1 άρθρο 32 που ψηφίστηκες προχθές στην Ολομέλεια της Βουλής, έγινε πλέον νόμος, και γελοιοποιεί - βάλλει εναντίον των αποφοίτων ΑΣΣΥ με τον παραγκωνισμό τους στην Ιεραρχία, δίνοντας προτεραιότητα προαγωγής στους Εθελοντές και  Εθελόντριες.Διαβάστε το σχετικό άρθρο:

5 σχόλια:

 1. Το αίτημα των από Ανακατάταξη Εθελοντών έγινε δεκτό γιατί η περίοδος που διανύουμε είναι προεκλογική. Εμείς οι απόφοιτοι των Παραγωγικών Σχολών είμαστε περισσότεροι από αυτούς, ξέρουμε ότι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας και δεν πτοούμαστε από αυτό που έγινε.Στο τέλος οι Κυβερνώντες θα καταλάβουν τι έγινε και θα επανορθώσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμείς οι απόφοιτοι των Παραγωγικών Σχολών θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για τη φωτογραφική προαγωγή των Ανακατάταξη Εθελοντών του άρθρου 32 που έγινε σε βάρος μας, κατανοώντας βέβαια ότι είναι προεκλογική περίοδος. Ας γνωρίζουν όμως ότι εμείς είμαστε περισσότεροι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ-ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ κλπ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ - ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙ ΠΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΑΣΟΧΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΠ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΔ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΕ - ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΜΕΤΟΝΑΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΩΣ 2021 ΣΕ ΥΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και δεν ειναι θεμα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν είστε περισσότεροι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έλα τότε να ....μετρηθούμε!!Αλλά είπαμευπαμε δεν φταίτε εσείς.Εδώ ταίριαζε η λαϊκή παροιμία,δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ