Αρχική » , , , , , , , , » Αναδρομικά Ειδικών Μισθολογίων: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απαλλαγή από ειδική εισφορά αλληλεγγύης (ΦΕΚ)

Αναδρομικά Ειδικών Μισθολογίων: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απαλλαγή από ειδική εισφορά αλληλεγγύης (ΦΕΚ)


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 65/Α/24-4-2019 ο νόμος 4607/2019 για την εξαίρεση των αναδρομικών Ειδικών Μισθολογίων από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης που ψηφίστηκε στις 15/04/2019.Δείτε το σχετικό άρθρο 52 στη σελίδα 1826:


Αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές από την ΑΑΔΕ στο Ε1, ώστε να υποβληθεί η φορολογική δήλωση.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ:

8 σχόλια:

 1. OΣOI ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ (21/12/2018) ΑΥΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΗΒΟΗΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ???ΙΣΩΣ ΤΟ 2020?
  657 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!
  ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/8/2012 ΑΠΟ το ΥΕΘΑ ΟΜΩΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ στα σιγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσοι είχαν υποβάλει δηλώσεις πριν ανακοινωθεί ότι θα ψηφιστεί νομοσχέδιο απαλλαγής εισφορας, τι θα κάνουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά τροποποιητική δήλωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δηλαδή σε τι τροποποιητική; Να το πω λαϊκά copy paste υποβολή εκ νέου της ίδιας δήλωσης όταν θα ανοίξει η επιλογή τροποποιητικής από το σύστημα; διότι δεν θα υπάρχουν μεταβολές στα στοιχεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επίσης θα πρέπει να κάνουμε τροποποιητικές δηλώσεις εισοδήματος ετών 2014 και 2017.
  Για το 2014 γίνεται χειρόγραφα όπως και οι προηγούμενες τροποποιητικές.
  Για το 2017 πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά όμως δεν μπορούμε να παρέμβουμε στους κωδικούς 301 315 και 333.
  Εάν γίνεται να υπάρξει μια ενημέρωση για τους κωδικούς που πρέπει να συμπληρωθούν στην ηλεκτρονική υποβολή τροποποιητικής δήλωσης εισοδήματος έτους 2017.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. στις ηλεκτρονικές τροποποιητικές δηλώσεις τα επιπλέον εισοδήματα έχουν περαστεί στους αντίστοιχους κωδικούς από την ΑΑΔΕ, εσείς απλώς κάνετε υποβολή (συνήθως αρχές Οκτωβρίου κάθε έτους μέχρι τέλος Δεκεμβρίου)

   Διαγραφή
  2. Το ίδιο ισχύει και για τις φετινές δηλώσεις όσων έκαναν το... λάθος να υποβάλουν γρήγορα τις δηλώσεις εισοδήματος έτους 2018 ή θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα τις τροποποιητικές έτσι ώστε να μην πληρώσουν την ειδική εισφορά αλληλεγγύης που τους έχει καταλογιστεί;

   Διαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ