Αρχική » , , , , » Να καταργηθούν τα ηλικιακά όρια αποστρατείας ανά βαθμό ζητά η ΠΟΜΕΝΣ-Ποιους επηρεάζουν

Να καταργηθούν τα ηλικιακά όρια αποστρατείας ανά βαθμό ζητά η ΠΟΜΕΝΣ-Ποιους επηρεάζουν


Η συγκεκριμένη αδικία επηρεάζει ένα σημαντικό αριθμό στελεχών όλων των προελεύσεων, τονίζει η ΠΟΜΕΝΣ

Νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση των καθοριζόμενων ηλικιακών ορίων λόγω βαθμού ζητεί με επιστολή της η ΠΟΜΕΝΣ κάνοντας λόγο για αδικία, που επηρεάζει σημαντικό αριθμό στελεχών, ιδιαιτέρως τους πρόσφατα προαχθέντες σε Ανθυπολοχαγούς και αντιστοίχων, προερχόμενων από τον θεσμό των Εθελοντών Μακράς Θητείας. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών:

ΘΕΜΑ: Ηλικιακά Όρια Αποστρατείας του ν. 2439/1996

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

1. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 21, παράγραφος 8 του ν. 2439/1996, προβλέπονται ηλικιακά όρια αποστρατείας ανά βαθμό.

2. Αυτό συνεπάγεται ότι όσοι έχουν καταταγεί στις τάξεις των ΕΔ έως τις 31/12/1990 και προάγονται σε Αξιωματικούς, εμπίπτουν στις διατάξεις αυτές.

3. Η συγκεκριμένη αδικία επηρεάζει ένα σημαντικό αριθμό στελεχών όλων των προελεύσεων (Αξιωματικοί εξ ΑΣΣΥ, Αξιωματικοί εξ Εθελοντών, Εθελόντριες) και όλως ιδιαιτέρως τους πρόσφατα προαχθέντες σε Ανθυπολοχαγούς και αντιστοίχων, προερχόμενων από τον θεσμό των Εθελοντών Μακράς Θητείας.

4. Κατόπιν τούτου για να αρθεί αυτή η χρόνια αδικία, παρακαλούμε όπως προβείτε σε νομοθετική ρύθμιση κατάργησης των καθοριζόμενων ηλικιακών ορίων λόγω βαθμού.

4 σχόλια:

 1. ME ΡΩΤΗΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΠΟΜΕΝΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ;ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΜΕΝΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΎΤΕ ΕΜΈΝΑ ΡΏΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΙΑ ΚΆΝΑΜΕ ΌΛΗ ΤΗ ΛΑΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΆΛΛΟΟΟΟΟΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το δίκαιο είναι, να μπορεί να αποστρατεύεται οποίος θέλει σύμφωνα με τα ισχύοντα, αλλά να δοθεί και το δικαίωμα να παραμείνει όποιος (δεν πιστεύω να θέλει και κανένας) το επιθυμεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O "XAKI ΓΚΟΥΡΟΥ" ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ