Αρχική » , , , , » Παναγιωτόπουλος: Ενέκρινα τις πιστώσεις ΓΕΣ για άμεση πληρωμή αποζημιώσεων 2019 σε Στρατιωτικούς

Παναγιωτόπουλος: Ενέκρινα τις πιστώσεις ΓΕΣ για άμεση πληρωμή αποζημιώσεων 2019 σε Στρατιωτικούς


Ανάρτηση ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου πριν από λίγο στο fb:

Με ρύθμιση που διευθετεί ένα πολυετές πρόβλημα, ενέκρινα τις αιτηθείσες ανακατανομές πιστώσεων του προϋπολογισμού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ύψους 3,6 εκατ. ευρώ, για την άμεση πληρωμή της αποζημίωσης λόγω εκτέλεσης 24ωρης υπηρεσίας τα Σάββατα, Κυριακές, επίσημες αργίες και τις κατά περίπτωση τοπικές αργίες στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό του Ελληνικού Στρατού, για το έτος 2019.

Η ρύθμιση αυτή διευθετεί ένα πολυετές πρόβλημα.

4 σχόλια:

 1. Μάλλον θα χαρακτηριστεί Ο ΜΟΝΟΣ ΥΕΘΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ διχόνεια στους αποστράτους!! ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ του ΜΤΑ ΜΤΝ που θα πάρουν από ένα μέρισμα και οι άτυχοι του Στρατού ΞΗΡΆς ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ με την υπογραφή του ΥΕΘΑ. Μπράβο σας κύριε και εις ανώτερα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ουαουυυυυυυυυ!!!!!
  Ενεκρινε!!!!!!
  Ημι- αναπαυση!!!!
  Υπουργε, οταν στελνεις επίσημα εγγραφα στο πουθενατζιδικο ΥΠΟΙΚ , και αυτο σε γειωνει, τοτε τεν δικαιολογείται τετοια φρασεολογία.
  Capici????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είμαι εν ενεργεία στέλεχος δεν είδα κάτι παραπάνω από τον μισθό μου στον λογαριασμό αυτά τα ψίχουλα που λένε ούτε υπηρεσίες ούτε της 4 μέρες δεν είδα γιατί άραγε κύριοι και άλλη που είχαν να δουλέψουν 3 σχεδόν 3 χρόνια πήραν και δώρο σας λέει τπτ ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές για εσάς όσο για; Ένας θα δείξει

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ