Αρχική » , , , , » Ενημέρωση από ΓΕΣ/ΔΤΧ: Αναβάθμιση Λειτουργίας Στρατιωτικών Εργοστασίων Σ.Ξ. (ΦΩΤΟ)

Ενημέρωση από ΓΕΣ/ΔΤΧ: Αναβάθμιση Λειτουργίας Στρατιωτικών Εργοστασίων Σ.Ξ. (ΦΩΤΟ)


Αναβάθμιση της Λειτουργίας των Στρατιωτικών Εργοστασίων του Στρατού Ξηράς

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΓΕΣ, στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», από τη Διεύθυνση Τεχνικού (ΓΕΣ/ΔΤΧ), ενημέρωση με θέμα «Δράσεις του ΓΕΣ για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Στρατιωτικών Εργοστασίων ΤΧ».



Σκοπός της ενημέρωσης, ήταν η παρουσίαση των δράσεων που έχουν αναληφθεί από το ΓΕΣ, για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Στρατιωτικών Εργοστασίων, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους και την επιτάχυνση του παραγόμενου έργου τους σε όλους τους τομείς, στο πλαίσιο του υφιστάμενου οικονομικού ελιγμού και της μετεξέλιξης τους σε ένα διακλαδικό περιβάλλον.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

10 σχόλια:

 1. Μετά από δύο χρόνια και αφού σπατάλησε τον προϋπολογισμό για φιέστες προσωπικής προβολής, διαλύθηκε η διοικητική μέριμνα (τα οχήματα σαπίζουν στους όρχους από ακινησία), ασχολήθηκε και καλά με την αναβάθμιση λειτουργίας των στρατιωτικών εργοστασίων. Δύο χαμένα χρόνια με τον επόμενο να χρειάζεται να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να μαζέψει τα συντρίμμια στους κορυφαίους πυλώνες (επιχειρήσεις και διοικητική μέριμνα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε ποιο άλλο υπουργείο ή οργανισμό ανακοινώνονται οι καθημερινές συσκέψεις εργασίας των επικεφαλής; Σε λίγο θα ανακοινώνεται και πότε πάει για κ.......μα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. έρχονται οι κρίσεις και ορισμένοι άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια στο ίντερνετ, με διαφορά η ΔΤΧ/ΓΕΣ διαχρονικά τα τελευταία έτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ??????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αρκετοί αξιωματικοί του τεχνικού στις φωτογραφίες είναι υπέρβαροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.

   Διαγραφή
 7. Κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι κάποιοι αξιωματικοί των σωμάτων (προερχόμενοι από ΑΣΕΙ) προήχθησαν στο βαθμό του ανωτάτου (στα έτη 2017-2018), έχοντας φοιτήσει μόνο στην ΣΔΙΕΠ, κατά παράβαση της Φ.330/162031/2011-ΦΕΚ 1854/Β/22-8-2011 και της Φ.330/117/316683/Σ.5354/2018-ΦΕΚ 3599/Β/23-8-2018 (Σχολεία υποχρεωτικής φοίτησης Μονίμων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων), όπως υποχρεωτικά προβλέπει το άρθρο 7 των υπουργικών αποφάσεων; Τι ισχύει; Είναι αλήθεια όντως; Μήπως έχουν κάποια εξαίρεση οι αποφάσεις; Ξέρει κανείς κάτι από τους αγαπητούς αναγνώστες του μπλογκ ή ο admin, επί του θέματος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. η μασονία ξεχωρίζει στα σώματα και ειδικά στο τεχνικό, ότι θέλουν κάνουν, για ποιους κανόνες μιλάς και για ποιες υπουργικές αποφάσεις ??? χάος, οι μασόνοι οργιάζουν μαζί με τις παράγκες που έχουν στήσει στις διευθύνσεις ???

   Διαγραφή
 8. οι μεγαλύτεροι μασόνοι του συστήματος είναι στα σώματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ