Αρχική » , , , , , , , , » Με... πρωτοτυπίες η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ τη Δευτέρα

Με... πρωτοτυπίες η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ τη Δευτέρα


του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Ο ΥΕΘΑ Ε. Αποστολάκης θα παρίσταται στην τελετή.

Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, όπως προβλέπεται από τη σχετική παράδοση και πρωτόκολλο, η τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων από τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμύνης και μέχρι τις 14 Ιανουαρίου Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο ε.α. Ευάγγελο Αποστολάκη στο νέο διάδοχό του Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, ο οποίος επελέγη με χθεσινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για να αντικαταστήσει τον Ναύαρχο και Υπουργό.Αν «μπερδευτήκατε» λίγο δεν είστε ούτε οι μόνοι ούτε και οι πρώτοι, αφού κάτι τέτοιο να παραδίδει καθήκοντα στο νέο Α/ΓΕΕΘΑ ένας…πολίτης πλέον και μάλιστα προϊστάμενος υπουργός Εθνικής Αμύνης δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά, και προσωπικώς πιστεύουμε ότι ούτε και πρόκειται να ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, αλλά ασφαλώς είναι κάτι νέο από πλευράς…εμπειρίας!

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες ο ΥΕΘΑ Ε. Αποστολάκης θα παρίσταται στην τελετή και θα παραδώσει καθήκοντα φορώντας κοστούμι ως πολίτης και όχι στολή καθώς έχει αποστρατευθεί από τις 14 Ιανουαρίου 2019, μετά από σχετική προηγούμενη απόφαση του ΚΥΣΕΑ!


Τέλος, χθες, ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβερνήσεως σε εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεως αριστούχων μαθητών, της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στην Αθήνα, παρουσία και του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα.


(ΠΗΓΗ: newpost.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΤΟΤΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΤΟΤΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ