Αρχική » , , , » Κοπή πίτας και τιμητικές απονομές από την ΕΑΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Κοπή πίτας και τιμητικές απονομές από την ΕΑΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Π. Τσαλδάρη 5
Τηλ. και FAX 2682028130 Email: eaasprevezas@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας επί τη ενάρξει του Νέου Έτους 2019.

Η τελετή της κοπής της πίτας και η Ευλογία αυτής από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πρέβεζας κ. Χρυσόστομο, έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ενώ παρέστησαν σ’ αυτήν οι φορείς της πόλης και του νομού όπως ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, ο εκπρόσωπος του Δκτού της VIII Μ/Π ΤΑΞ, ο Αστυνομικός Δ/ντής Πρέβεζας Ταξίαρχος κ. Πάρις Νίκου, ο Διοικητής και Υποδιοικητής από το Αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου και FOB/Ακτίου, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Σμήναρχος κ. Κεραμιδόγλου Αθανάσιος με μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πρεβέζης Ταγματάρχης κ. Κιούλιας Παναγιώτης, ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πρέβεζας κ. Παππάς Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Γιαννουλάτος Ευάγγελος και ο νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νίτσας. Συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών και φίλων του Συλλόγου.Εκ μέρους του βουλευτή Πρέβεζας κ. Μπάρκα Κων/νου αναγνώσθηκε επιστολή με θερμές ευχές, εξηγώντας την θέλησή του να είναι παρών αλλά λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παραστεί.

Στην όμορφη συνάντηση, ο πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσούτσης Κων/νος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους έκανε ένα σύντομο απολογισμό και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Παραρτήματος και της ΕΑΑΣ.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαίλη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις και τιμητικές απονομές!

Την απονομή του Βραβείου προόδου της ΕΑΑΣ στην Βασιλική Καρατσώλη κόρη του μέλους μας Ανθλγού (ΠΖ) ε.α. Σκάρπου Αικατερίνης έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προσθέτοντας και τις δικές του ευλογίες και ευχές κάνοντας την μητέρα ακόμα πιο περήφανη.Απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στην χήρα του τέως Προέδρου του παραρτήματός μας Συνταγματάρχη Μιχάλη Κωστόπουλο για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του(1985-1991) από τον πρόεδρο του παραρτήματος.

Απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στον Αστυνόμο Β ε.α .κ Νεράτζη Κων/νο τέως γραμματέα του παραρτήματός μας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του(1998-2002) από τον Αντιπρόεδρο Συνταγματάρχη ε.α. κ. Μπουρνάκα Κων/νο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2019

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Υπτγος (ΕΛ.ΑΣ) ε.α. Τσούτσης Κων/νος
Πρόεδρος ΤΣ / ΕΑΑΣ Πρέβεζας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ