Αρχική » , , , , » Αβραμόπουλος: «Ασπίδα για τη Δημοκρατία οι Ένοπλες Δυνάμεις» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ) - [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Αβραμόπουλος: «Ασπίδα για τη Δημοκρατία οι Ένοπλες Δυνάμεις» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ) - [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Ο γιός του Γεν. Γραμματέα της κυβερνήσεως Τ. Μπαλτάκου ήταν ένας από τους νέους βατραχανθρώπους που συνεχάρη ο υπουργός για την αποφοίτησή του σε ειδική εκδήλωση

Ως «θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας» και «ευρισκόμενες στην πρώτη γραμμή της προάσπισης της Δημοκρατίας» χαρακτήρισε με δήλωσή του ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ για... τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ. Ο ίδιος, αναφορικά με την παροχή εκπαιδεύσεως από μόνιμα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, θέματα που, ως γνωστόν, διερευνώνται μετά από δική του εντολή προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τόνισε όλα αυτά «δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας».

Πιο συγκεκριμένα. Ο ΥΠΕΘΑ μετά το πέρας της τελετής της επιδόσεως πτυχίων και διακριτικών στους επιτυχόντες αποφοίτους του εξάμηνης, σκληρής και απαιτητικής εκπαιδεύσεως του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφέων της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην έδρα της ΔΥΚ στον Σκαραμαγκά, δήλωσε τα εξής: «Οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών σήμερα με αυτή την παρουσίαση, πραγματικά απέδειξαν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πάντοτε έτοιμες να ανταποκριθούν στο υπέρτατο καθήκον τους. Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας». Και πρόσθεσε: «Τα όσα τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα οποία βεβαίως διερευνώνται, δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, για τις οποίες οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και η Πολιτεία να στέκεται απέναντι τους με σεβασμό και αναγνώριση στην σημαντική αποστολή τους».

Ας σημειωθεί ότι ο ΥΠΕΘΑ, ο οποίος συνοδευόταν από τους υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτη, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θ. Δαβάκη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ο οποίος είναι υποβρύχιος καταστροφέας και ο ίδιος και παλαιός διοικητής της ΔΥΚ, έδωσε τα πτυχία στους νέους βατραχανθρώπους παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της κυβερνήσεως Τάκη Μπαλτάκου, ο γιός του οποίου, μόνιμο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή ήταν ένας από τους περήφανους αποφοίτους του 178ου Σχολείου.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΣΧΕΤΙΚA ΒΙΝΤΕΟ:
(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ. - mod.mil.gr - enikos.gr)

1 σχόλια:

  1. Ασπίδα του έθνους, αλλά με 800 ευρώ πως να βγείς όταν είσαι και σε νησί, κύριε βολευτά των 10.000 ευρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ