Αρχική » , , , » Άνιση μεταχείριση Μονιμοποιηθέντων ΕΠΟΠ

Άνιση μεταχείριση Μονιμοποιηθέντων ΕΠΟΠ


5 σχόλια:

 1. Καταρχήν οι τελευταία σειρα των ΕΜΘ έγιναν επιλοχίες το 2010 και οχι το 2012 που αναφέρει εδω ο άσχετος που εχει γράψει το κείμενο.Έπειτα οταν βγήκανε οι προκυρήξεις για προσληψη ΕΠΟΠ και ΕΜΘ σε ότι αφορά το βαθμολογικό ήτανε σαφέστατες το πότε προάγεται ο καθένας και απο την στιγμή που υπογράψατε οι ΕΠΟΠ λάβατε γνώση το πότε θα πάρετε βαθμούς και μέχρι πού θα φτάσετε το ίδιο και οι ΕΜΘ.Οι ΕΜΘ στο 10 έτος γίνονται ΕΠΙΛΟΧΙΕΣ ενώ οι ΕΠΟΠ πιό μετα.Τί πρέπει να γίνει τώρα δηλαδή να γίνεται όλοι οι ΕΠΟΠ στρατηγοί πρίν την ώρα σας;;;;;;;Διαβάστε πρώτα τι υπογράψατε όταν μπήκατε στο στρατό και μετά γράφετε ότι σας κατέβει.Γράφει ο άσχετος εδώ:οι ΕΜΘ ενώ έγιναν μονιμοι αργότερα απο τους ΕΠΟΠ γίναν πιο γρήγορα ΕΠΙΛΟΧΙΕΣ παρακάμπτωντας τους ΕΠΟΠ.Ποια παράκαμψη ρε άσχετοι;;;;;;Κλείσανε τα 10 χρόνια τους που έγραφε η εγκύκλιο που υπογράψανε και γίνανε ΝΟΜΙΜΑ το τονίζω ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙΛΟΧΙΕΣ.Εσείς απο πού κι ως πού θέλετε να γίνεται πρίν την ώρα σας ΕΠΙΛΟΧΙΕΣ;;;;ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ;;;;;;;;ΑΣΧΕΤΟΙ.Επίσης γράφει:πίσω απο τον τελευταίο ιεραρχικά ΕΜΘ ΛΟΧΙΑ.Εδώ κυριολεκτικά γελάμε.Οι ΕΜΘ οτι και να κάνετε ότι και να γράφετε οσο και να χτυπιέστε ειναι Α Ρ Χ Α Ι Ο Τ Ε Ρ Ο Ι. Κι αυτό γιατί μπήκανε νωρίτερα απο σας - προάγονται νόμιμα νωρίτερα απο σας σε βαθμούς γιατί έτσι έγραφε η εγκυκλιο που υπογράψανε και πολλά άλλα.Οπότε η αναφορά αυτήν ειναι τελείως άσχετη και άκυρη οχι επειδή το λέω εγώ αλλα επειδή δέν διαβάσατε τι υπογράψατε και με ποιά κριτήρια μπήκατε στο στράτευμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εποπ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΣΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΜΘ ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΧΑ ΧΑΖΟΥΛΑΚΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΜΘ Κ ΕΠΟΠ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ Ο ΕΠΟΠ ΧΤΥΠΗΣΟΥ ΟΣΟ ΘΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΘΑΣΑΙ ΝΕΟΠΟΥΛΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 1 εμθ αγράμματοι
  2 χάρις τους ΕΠΟΠ γίνατε μόνιμοι
  3 κάποια στιγμή θα έρθει το φίλημα ΕΠΟΠ ίδιοι βαθμοί η εμθ ξανά όχι μόνιμοι;
  4 συνεχίζετε ακόμα να μιλάτε κ να γελάτε μόνοι σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ωραίοι "συνάδελφοι"!!!!Ο ένας να βρίζει τον άλλον!!!Εσεις θα πολεμήσετε δηλαδη μαζι ,εναντι του εχθρου;Οταν καταλαβετε την ενοια συναδελφος ,τα ξαναλεμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ