Αρχική » » «Kρουαζιέρα» στις Κυκλάδες έκανε τουρκική πυραυλάκατος!

«Kρουαζιέρα» στις Κυκλάδες έκανε τουρκική πυραυλάκατος!


Αλώνισε σε όλα τα νησιά!

«Σουβλάκι» όλες τις Κυκλάδες, φτάνοντας μέχρι το στενό του Καφηρέα, έκανε σήμερα μία Τουρκική πυραυλάκατος, εισερχόμενη εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων, και... παρακολουθούμενη συνεχώς από ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, προτού εξέλθει από αυτά στις 14:25.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα, «Η τουρκική ΤΠΚ «ATAK», προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 26η Μαΐου (07:00) σε Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μυκόνου και Ν. Νάξου. Στη συνέχεια, κινήθηκε με Δυτική πορεία μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Σερίφου, με Βόρεια, Βόρειο-Ανατολική πορεία μεταξύ Ν. Κέας και Ν. Κύθνου και εξήλθε στις 14:25 από τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα). Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν το εν λόγω πολεμικό πλοίο καθ’ όλη την διάρκεια του πλου του».

Για το σοβαρό αυτό συμβάν ενημερώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, το υπουργείο Εξωτερικών για τον περαιτέρω διπλωματικό χειρισμό του θέματος.

( parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ