Αρχική » , » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ (29/05/2013)

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ (29/05/2013)


Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων και επιμνημόσυνη δέηση. Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιες τελετές και θυμίζουν στους παλιούς και μαθαίνουν στους νεότερους πως υπάρχουν πάντα Έλληνες πρόθυμοι να δώσουν και την ζωή τους για την Πατρίδα. Ειδικά στην εποχή που... ζούμε αυτά τα πρότυπα τα έχουμε ανάγκη.

Αλλά και οι σύγχρονοι Έλληνες Καταδρομείς αποδεικνύουν... πως έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση, ώστε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όταν το απαιτήσει η Πατρίδα. Τελευταίο παράδειγμα, η συνεκπαίδευση της ελληνικής «Δύναμης Δ», δηλαδή τμήματα των ΕΤΑ, ΔΥΚ, Ζ΄ΜΑΚ, 31 ΜΕΕΔ, 2α ΜΑΛ, ΣΧΑΛ, ΤΕΝΕΦ και 575 Τ/ΠΝ, με ειδικές δυνάμεις της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η απόδοση των Ελλήνων ήταν αυτή που έπρεπε και εντυπωσίασε τους Αμερικάνους, που παραδέχτηκαν πως σπάνια συναντούν τέτοια κατάρτιση σε στελέχη Ειδικών Δυνάμεων. Το μόνο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αν υπήρχε μια πολιτική ηγεσία σοβαρής Όσο αξιόπιστα και αν είναι, όσο και αν έχουν προσφέρει στις Ένοπλες Δυνάμεις τα UH-1H, τα γνωστά Huey, έχουν θέση πια μόνο στην εφεδρεία και όχι στις Ειδικές Δυνάμεις.

Αλλάζοντας θέμα τώρα, την προηγούμενη Πέμπτη ήταν η μαύρη επέτειος της κατάρριψης του σμηναγού Ηλιάκη μετά τον εμβολισμό του από τουρκικό αεροσκάφος. Ήταν 23 Μαΐου του 2006 όταν -για ακόμα μια φορά- η ελληνική(;) πολιτική ηγεσία απέδειξε τον φόβο που την διακατέχει απέναντι στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι, θέλοντας να μας θυμίσουν αυτή την επέτειο πραγματοποίησαν δεκάδες παραβάσεις και παραβιάσεις τις μέρες αυτές, καθώς και υπερ-πτήσεις εθνικού εδάφους και φωτογραφήσεις θέσεων. Η ελληνική αντίδραση; Καμία. Τα ελληνικά αεροσκάφη, υπακούοντας στις εντολές των πολιτικών, απλώς παρακολουθήσαν τα τουρκικά που έκαναν απλώς ότι ήθελαν.

Όπως ότι ήθελε έκανε και η τουρκική πυραυλάκατος που το πρωί της Κυριακής έφτασε μέχρι την παραλία σχεδόν στο Σούνιο, αφού πρώτα είχε περάσει από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, προφανώς σε μια κρουαζιέρα αναψυχής των Τούρκων ναυτικών, με όλα τα συστήματα της ανοιχτά βέβαια.

Όσο αυτά γίνονται στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στο εσωτερικό μέτωπο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη αποδεικνύουν αυτό που εμείς λέμε εδώ και καιρό. Η ύπαρξη των μεταναστών και ειδικά των Μουσουλμάνων, πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που δημιουργεί, είναι και μια βόμβα στα θεμέλια της Εθνικής Ασφάλειας.

Οι ταραχές της Σουηδίας, με μετανάστες που ζουν αξιοπρεπέστατα και εξασφαλίζουν τα βασικά ακόμα και χωρίς να δουλεύουν, δείχνουν πως οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί αλλά πολιτισμικοί Έχουμε το προοίμιο μιας σύγκρουσης πολιτισμών που θα λάβει χώρα σε όλη την Ευρώπη.

Όπως δεν τους αρέσει επίσης και η απλή διαπίστωση πως Ισλάμ και Ευρώπη είναι έννοιες ασύμβατες. Δεν μπορούν να καταλάβουν τον βαθιά φανατισμένο χαρακτήρα του Ισλάμ, δεν μπορούν να καταλάβουν πως σε μια Ισλαμική Ευρώπη οι δήθεν προοδευτικές ιδεολογίες είναι οι πρώτες που θα απαγορευθούν.

Τέλος, αυτό που με τίποτα δεν μπορούν να κατανοήσουν είναι πως επειδή αυτοί θέλουν να ενσωματώσουν τους μετανάστες δεν σημαίνει πως και οι μετανάστες θέλουν να ενσωματωθούν, ακόμα και αν κάτι τέτοιο ήταν ρεαλιστική πιθανότητα και δεν υπήρχε μόνο στο μυαλό τους.

(SNIPER 29/05/2013)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ