Αρχική » , , , » Ο «Άρης» ντύθηκε στο χακί

Ο «Άρης» ντύθηκε στο χακί

Στρατιώτης Ορφέας Παπαδόπουλος

Έφτασε η στιγμή για τον Ορφέα Παπαδόπουλο να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα και από την περασμένη Δευτέρα ο Άρης των «Κλεμμένων ονείρων» ντύθηκε στο χακί! Ο νεαρός ηθοποιός, σύμφωνα με... τις πληροφορίες μας, παρουσιάστηκε και υπηρετεί στο ΚΕΥΠ (Κέντρο Υλικού Πολέμου) στο στρατόπεδο του «Συνταγματάρχου Τσάκαλου», στη Λαμία.

Προτού όμως καταταγεί, ο Ορφέας είχε δώσει το «παρών» στο πάρτι που έκανε ο Δημήτρης Αρβανίτης για τους συντελεστές της σειράς. Εκεί ο νεαρός και οι συνάδελφοί του γιόρτασαν το τέλος των γυρισμάτων (αφού άκουσε και πολλά «καλός φαντάρος») αλλά και τα έξτρα επεισόδια που εγκρίθηκαν από το κανάλι. Γιατί, όπως έχουμε γράψει ήδη, το Mega θέλησε να εντάξει στο νέο του πρόγραμμα άλλα 110 επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, που μάλιστα θα αποτελέσουν το lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο Ορφέας φρόντισε προτού ξεκινήσει τη θητεία του στη Λαμία να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων του, ώστε να υπάρχει υλικό για μοντάζ, σε σκηνές όπου χρειάζεται να είναι παρών. Βέβαια, οι σκέψεις του είναι στο πότε θα μπορέσει να βρεθεί ξανά στο πλατό και το θεατρικό σανίδι, ενώ περιμένει με αγωνία την ορκωμοσία, στην οποία θα μπορέσουν να τον επισκεφτούν οι φίλοι του.

(ishare.gr – ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ