Αρχική » , , , , » Στις Κάλπες την 25 Μαΐου οι Στρατιωτικοί, εν αναμονή των Μεταθέσεων

Στις Κάλπες την 25 Μαΐου οι Στρατιωτικοί, εν αναμονή των Μεταθέσεων

Αναμένοντας τις κοινοποιήσεις των μεταθέσεων ο κύριος όγκος των στελεχών ΕΔ θα προσέλθουν την προσεχή Κυριακή στις κάλπες για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές.

Φαίνεται τα «μαγειρέματα» είναι... αρκετά και διαρκούν ημέρες.

Όσο περνάει ο καιρός, η αγωνία μεγαλώνει, αφού θα πρέπει, όσα στελέχη μετατεθούν, να γνωρίζουν έγκαιρα που θα «πάνε», προκειμένου να κάνουν τον σωστό οικογενειακό προγραμματισμό τους. Δυστυχώς, όπως λέει και η παροιμία: «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα», απάντηση δεν θα πάρουν.

Πάντως από τις πρόσφατες φετινές μεταθέσεις των Συνταγματαρχών διαπιστώθηκαν «παράξενες» καταστάσεις και τοποθετήσεις, όπως:

α. Αξιωματικοί μετατίθενται και αλλάζουν θέσεις στο εξάμηνο!!! Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Ή το προηγούμενο Συμβούλιο Μεταθέσεων έκανε λάθος τοποθέτηση ή φέτος έλαβε λάθος απόφαση!!!
β. Αξιωματικοί παραμένουν στις ίδιες θέσεις για έβδομο χρόνο (7 έτη) και άνω!!! Μάλλον αυτοί πρέπει να έχουν... «μοναδικά» προσόντα ή τους έχουν... ξεχάσει ότι υπάρχουν. Ταυτόχρονα άλλοι μετατίθενται στο ένα ή στα δύο χρόνια.

Αυτά βλέπουν τα στελέχη που περιμένουν με αγωνία να εκδοθούν οι μεταθέσεις τους και ετοιμάζουν από τώρα τις προσφυγές.

Άλλωστε απ’ όσο γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι στρατιωτικοί που κατέφυγαν δικαστικώς, λόγω μετάθεσης, δικαιώθηκαν και έλαβαν και χρηματική αποζημίωση!

Να αναμένουμε και φέτος «θερμό» καλοκαίρι, με παραιτήσεις και δικαστικούς αγώνες;

(Ε.Σ.)

6 σχόλια:

 1. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΦΛΟΥΡΙ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΜΕΤΆΘΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.500 !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που βγάζουν μάτια, αίσχος !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έχουν θυσιαστεί τα πάντα υπέρ των κομματικών συμφερόντων .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΙΣΧΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ !!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΕΣ Νο 2 ΓΙΑ ΜΩΡΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ. ΑΛΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ