«ΕΓΩ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ...»


Σε κατάσταση παροξυσμού ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και πανικού μπροστά στο ενδεχόμενο να προκύψει στο μέλλον εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Το θέμα άνοιξε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, και ο κ. Αβραμόπουλος στην απάντησή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό για το μέλλον. Επισήμανε όμως... τον διαφανή τρόπο με τον οποίο λειτούργησε και λειτουργεί η κυβέρνηση Σαμαρά στο ζήτημα των αμυντικών προμηθειών.

Ο κ. Βενιζέλος μόλις έμαθε τι συνέβη στη συνεδρίαση της Βουλής, έγινε έξαλλος. Επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό ζητώντας του να αποδοκιμάσει τον Υπουργό Άμυνας, παρά το γεγονός ότι ο κ. Αβραμόπουλος διευκρίνισε ότι η τοποθέτηση του δεν αποτελούσε αιχμή για τον κ. Βενιζέλο αλλά υπηρετεί το εθνικό και δημόσιο συμφέρον. Η απροθυμία του Πρωθυπουργού να αποδοκιμάσει τον κ. Αβραμόπουλο, εξόργισε ακόμα περισσότερο τον κ. Βενιζέλο.

Έτσι αποφάσισε να απαντήσει ο ίδιος στη Βουλή, με ένα κρεσέντο αλαζονείας και αμετροέπειας, που θύμισαν τον παλιό κακό αλλά και αληθινό του εαυτό.

ΚΑΤΑ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Επιτέθηκε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στον κ. Τσίπρα για το γεγονός ότι θέλουν να στήσουν εξεταστική επιτροπή για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα υποβρύχια, που θα περιλαμβάνει και τις δικές του ευθύνες, ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι έχει πάρει στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όσα στελέχη ήταν προσκείμενα στον κ. Τσοχατζόπουλο.

Ξέχασε προφανώς ποιος αθώωνε τον κ. Τσοχατζόπουλο και ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Ποιος ήταν αυτός; Φυσικά ο κ. Βενιζέλος.

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Όσοι έτυχε να βρίσκονται στη Βουλή και «απόλαυσαν» το κρεσέντο αυτό κατάλαβαν τρία πράγματα:

1. Γιατί ο κ. Βενιζέλος έχασε τις εσωκομματικές εκλογές του 2007 από τον κ. Παπανδρέου ενώ είχε ξεκινήσει ως φαβορί.

2. Γιατί είναι δύσκολη η θέση του Πρωθυπουργού, που είναι αναγκασμένος να συγκυβερνά με αυτούς που έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους και εκβιάζουν ενώ δεν αντιπροσωπεύουν πλέον παρά ένα 4 ή 5%.

3. Γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έφτασε στο ιστορικό ναδίρ επί των ημερών του κ. Βενιζέλου.

ΟΙ ΡΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΟΣ...

1. Με ανοίκειο τρόπο επετέθη εμμέσως στον κ. Αβραμόπουλο λέγοντας ότι οι «υπουργοί δεν είναι για να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση».

2. Ακολούθως θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι συγκυβερνά, με το αμίμητο «Ο πρωθυπουργός και Εγώ», με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πως μπόρεσε και χώρεσε και τον πρωθυπουργό δίπλα στο Εγώ του.

3. Για να καταστήσει πιο εμφατικό ότι κυβερνά και ιεραρχικά είναι σχεδόν το ίδιο με τον Πρωθυπουργό και πάντως ανώτερος του κ. Αβραμόπουλου, «αποκάλυψε» ότι ο Πρωθυπουργός και Αυτός (δηλαδή «Εγώ ο Ευάγγελος») έχουν δώσει εντολή στους αρμόδιους υπουργούς να λύσουν το πρόβλημα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

(NEWSBOMB 19/10/2013 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ