Αρχική » , , , » Αβραμόπουλος: «Ρίχνει γέφυρες» προς ΣΥΡΙΖΑ

Αβραμόπουλος: «Ρίχνει γέφυρες» προς ΣΥΡΙΖΑ


Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί υπάρχει δυσαρέσκεια στο Μαξίμου με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Η κόντρα Βενιζέλου - Αβραμόπουλου δεν είναι παρά το πρόσχημα. Ο υπουργός μάλλον θέλει να... δείξει τις διαθέσεις του απέναντι στην κυβέρνηση, στην οποία τώρα συμμετέχει και απολαμβάνει τα προνόμια της ως υπουργός της, όμως στο μυαλό του έχει τη... ρήξη. Αναζητά ευκαιρία -ίσως τώρα τελευταία ακόμη πιο έντονα- για να ρίξει γέφυρες προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ήταν τυχαίες οι τοποθετήσεις του σχετικά με τα άκρα, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο. Και πώς να είναι, άλλωστε, αφού έχει προσδοκίες από το ΣΥΡΙΖΑ!

Λέγεται ότι ελπίζει ακόμη και σε συνεργασία όταν θα τεθεί το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Φαντάζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον προτείνει και θα τον στηρίξει. Είναι να τρομάζεις καμιά φορά από τη φαντασία και τις φιλοδοξίες των πολιτικών!

(ΤΟ ΚΑΡΦΙ 26/10/2013 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

1 σχόλια:

  1. Στο Στρατό ότανμ κάποιος έχει τέτοιες ...φιλοδοξίες λέμε απλά ...ΤΣ.Ε.Α. Για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει διευκρινίζω : Τσίμπα Ένα .... Αρ-βαμόπουλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ