Αρχική » , , , » Βόμβα από Πεπόνη: Στη Βουλή τυχόν ευθύνες Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου

Βόμβα από Πεπόνη: Στη Βουλή τυχόν ευθύνες Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου


Να διαβιβαστεί η δικογραφία για την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ζητεί ο εισαγγελέας

Τη διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και... άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της προηγούμενης κυβέρνησης, ζήτησε με έγγραφό του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπονης.

Ο κ. Τέντες διαβίβασε ήδη την δικογραφία της υπόθεσης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νίκο Παντελή αρμόδιο για οικονομικά θέματα, προκειμένου να αποφανθεί για το αν θα διαβιβαστεί ή όχι στη Βουλή.

Αφορμή για τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης στάθηκαν οι καταγγελίες της καθηγήτριας και μέλους της ΕΛΣΤΑΤ κυρίας Φωτεινής Γεωργαντά περί διόγκωσης του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την επιβολή σκληρών μέτρων λιτότητας, αποτέλεσε επίσης αντικείμενο διερεύνησης από τους δυο εισαγγελείς.

(protothema.gr)

3 σχόλια:

  1. Ζωθήκαμε από αυτή τη Βουλή των ακατονόμαστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΠΟΙΑ ΜΑΝΑ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;;; ΤΙ ΒΛΕΜΑ, ΤΙ ΗΘΟΣ, ΤΙ ΣΘΕΝΟΣ, ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ,[ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ]. ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η βίλα στη Σεριφο ....τι θα γίνει ρε παιδιά? Ποιός θα εισπράτει τα 4000€ ενοίκιο την εβδομάδα, αν ο Παπακωνσταντίνου κάνει τον δύτη στο Φάληρο? Ε ποιός ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ