Αρχική » , , , » Χρυσοχοΐδης: «Δεν διάβασα το Μνημόνιο, είχα άλλες υποχρεώσεις!!!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρυσοχοΐδης: «Δεν διάβασα το Μνημόνιο, είχα άλλες υποχρεώσεις!!!» (ΒΙΝΤΕΟ)


Το δελφινάριο καλά κρατεί! Γιατί υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μια υπέροχη επιθεώρηση όλα όσα σουρεαλιστικά ζούμε… Μετά το «μακελειό» Λοβέρδου αν κανείς ακουμπήσει τον ΓΑΠ και την Λούκα Κατσέλη που είπε ότι... το Μνημόνιο το διάβασε 2 ώρες, σήμερα ο Μ. Χρυσοχοΐδης, άλλος ένας υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑ-ΣΟΚ δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο! Δείτε το βίντεο:Συνυπέγραψε δηλαδή την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, την υποδούλωση και την κατοχή της χώρας, χωρίς να ξέρει τι υπογράφει, επειδή λέει τότε ασχολιόταν με άλλα πράγματα… Κε Χρυσοχοΐδη δεν μάθατε από μικρός ότι πρέπει να προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας;

(filologos10.wordpress.com)

1 σχόλια:

 1. Το οτι είναι εθνοπροδότες όσοι ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου Ι είναι δεδομένο.
  Ο Χρυσοχοίδης το υπέγραψε χωρίς να το διαβάσει..... Οσοι το διάβασαν (αν υπάρχει κανένας "βουλευτής") τι είναι? Συνειδητά ψήφισαν αλλά πιό πάνω ακόμα και απο τη σωτηρία της πατρίδας είναι το κομματικρατικό σύστημα της μπασταρδοκρατίας που διαδέχθηκε την τουρκοκρατία στη διακυβέρνηση του ελληνα.
  Για να μην ξεχνιόμαστε πρόκειται να υπογραφεί η Νεα Εθνοσωτήρια Δανειακή Σύμβαση η οποία εκτός των άλλων δεινών ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ι.
  Εκεί ο Χρυσοχοίδης θα ψηφίσει αλλά θα έχει διαβάσει αυτή τη φορά. Εμείς θα τους το επιτρέψουμε? (Αν δεν υπογραφεί τότε θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της μακροχρόνιας προδοσίας και απάτης).
  Τέτοια διαχείριση κρίσης ουτε νεογέννητα δεν κάνουν.
  Ας αφήσουμε τους προδότες να λένε οτι θέλουν, πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά στην προσπάθεια εκταφής του πτώματος μήπως και το αναστήσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ