Αρχική » , , , , , , » Παναγιωτόπουλος για κρατήσεις συντάξεων αποστράτων-Επιστροφή παρακρατηθέντων-Μ.Τ.-ΕΚΟΕΜ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Παναγιωτόπουλος για κρατήσεις συντάξεων αποστράτων-Επιστροφή παρακρατηθέντων-Μ.Τ.-ΕΚΟΕΜ (ΕΓΓΡΑΦΟ)Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 2549/11-12-2019) με θέμα: «Κατάργηση κρατήσεων στις συντάξεις των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων-Επιστροφή των παρακρατηθέντων»:


3 σχόλια:

  1. Στην ίδια ερώτηση, των κ.κ βουλευτών, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είχε απαντήσει, ότι αρμόδιο για τις κρατησεις του ν.4093/12 στα ΜΤ και ΕΚΟΕΜ ειναι το ΥΠΕΘΑ, τώρα το ΥΠΕΘΑ, μας απαντά,ότι αρμόδιο είναι το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων δηλ. περιπαιζουν τους ε.α. όλων των κλάδων. Αξιότιμη κ.κ. βουλευτές, μήπως ήλθε η ώρα την ίδια ερώτηση να την υποβαλετε και στον κ.πρωθυπουργό, για να διαπιστώσουμε αν μας περιπαιζει ομαδικά η κυβέρνηση, με προεξάρχοντα τον κ Πρωθυπουργό και όχι μόνο οι δύο υπουργοί και τέλος πάντων αυτό το επιτελειο, που έχει συγκροτηθεί στου Μαξίμου, είναι ανίκανο να συντονίσει δύο υπουργεία, για να δώσουν μία σωστή απάντηση και να μην παραπέμπει το ένα στο άλλο και να περιπαιζουν τους ε.α όλων των κλαδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε αμάν να ξεμπερδεύουμε με τους ροζ αριστερούς και μας προέκυψε η αγία οικογένεια που είναι τρισχειρότερη.Απο τη σκύλα στη χαρυβδη.Εγώ πάντως τέλειωσα με τις εκλογές τους ,δεν ξαναψηφίζω και γαία πυρί μειχθήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μπάλα στην ΚΕΡΚΙΔΑ και από τον ΑΝΝΑ στον ΚΑΙΑΦΑ! ΟΧΙ που θα κάτσει να σκάσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ