Αρχική » , , , , » Μητσοτάκης προς Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α «Θα το αναλάβω προσωπικά»

Μητσοτάκης προς Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α «Θα το αναλάβω προσωπικά»


Την 29η Ιουνίου 2017, ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε στο Μοσχάτο αντιπροσωπεία του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. [Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη]. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 1 ώρα.

Στη συνάντηση - συζήτηση συμμετείχαν από πλευράς ΝΔ ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης (τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης), ο βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης (τομεάρχης Εσωτερικών), η Μαρία Συρεγγέλα (γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων), η Δόμνα Μιχαηλίδου (σύμβουλος προέδρου ΝΔ) και η Αικατερίνη Γανίδη (νομικός σύμβουλος κ. Βρούτση), ενώ από πλευράς του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α συμμετείχαν η Λαμπρινή Σαμαρά (πρόεδρος), η Καλιόππη Δεληγιάννη (Α’ αντιπρόεδρος), η Έφη Καρακάση (μέλος ΔΣ), η Βασιλική Γκουντούμα, η Κατερίνα Ελευθερίου, ο Βασίλειος Ροζής (πρόεδρος ΔΣ ΕΑΑΣ ως εκπρόσωπος φορέων) και ο Απόστολος Παπαπαρίσης (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων).

Ο πρόεδρος της ΝΔ πλήρως ενήμερος του άρθρου 12 του ν.4387/2016 και των ηλικιακών κριτηρίων χορήγησης σύνταξης χηρείας που καθορίσθηκαν αλλά και της μέχρι σήμερα πορείας του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α δήλωσε με την έναρξη της συνάντησης «Υποκλίνομαι στον αξιοπρεπή τρόπο διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων σας». Και συνέχισε «Θα το αναλάβω προσωπικά.».

Όλοι σχεδόν οι συμμετέχοντες πήραν το λόγο. Η συζήτηση είχε και έντονα συγκινησιακά στοιχεία. Από την πλευρά του Συλλόγου τονίσθηκε ότι το εν λόγω ανάλγητο άρθρο σε ότι αφορά τα ηλικιακά κριτήρια, δεν έπρεπε καν να συζητηθεί, πόσο μάλλον να ψηφισθεί από την Ελληνική Βουλή. Οιοδήποτε και αν είναι το οικονομικό δημοσιονομικό όφελος δε μπορεί να συγκριθεί με την απόλυτη καταστροφή που θα επιφέρει στις Ελληνικές αυτές οικογένειες που κτυπήθηκαν από τη μοίρα. Επισημάνθηκε ότι η ήδη μειωμένη σύνταξη που θα εδικαιούτο ο σύζυγος εάν ζούσε, λόγω του νόμου Κατρούγκαλου όχι μόνον μειώθηκε περαιτέρω (50 και όχι 70% και κατάργηση προσωπικής διαφοράς) αλλά καταργείται με ηλικιακά κριτήρια. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Ελληνική ιστορία και χαρακτηρίζει όσους έκαναν νόμο μια τέτοια απρέπεια στην Ελληνίδα μάνα. Δήλωσαν δε, ότι θα αγωνισθούν με κάθε νόμιμο μέσο μέχρι την τελική δικαίωση. Είναι κάτι που το οφείλουν στα παιδιά τους και στους συζύγους τους.

Συγκρατούμε τα εξής λόγια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη «Θα έχετε σύντομα νέα μου. Έδωσα εντολή στους συνεργάτες μου να βρεθούν τα οικονομικά μεγέθη του μέτρου αυτού. Δυστυχώς αν και αυτά ζητήθηκαν επανειλημμένως δεν μας έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πρέπει να γνωρίζω ακριβώς πριν σας ενημερώσω για τις προθέσεις μας. Το άρθρο 12 είναι άδικο και δε μπορεί να παραμείνει ως έχει.»

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

5 σχόλια:

 1. ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΕΕΕΤΕΕΕΕΛΕΙΩΩΩΩΣΕΕΕΕ!!!Σε αυτό το ''ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ'' κάτι δεν μου κωλάει......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ;ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απορώ πως "εκπρόσωποι" (είναι αληθινοί άραγε) συλλόγων - ενώσεων κλπ στελεχών ε.ε και ε.α των ΕΔ και ΣΑ, εν έτοι 2017 πάνε και επισκέπτονται το κάθε πολιτικό λαμόγιο μετά τις απανωτές σφαλιάρες που έχουμε φάει από όλα αυτά τα "καλόπαιδα" εδώ και 8 χρόνια.
  Αντί δε να ενωθούμε όλοι μαζί έχουμε κάνει 15 χιλιάδες κλπ ενώσεις που μας εκπροσωπούν. Στην υγεία μας!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ