Αρχική » , , , » Νομοθέτηση αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων στις γυναίκες στελέχη ΕΔ-ΣΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Νομοθέτηση αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων στις γυναίκες στελέχη ΕΔ-ΣΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΑΝΕΛ Λαζαρίδης Ιωάννη Γεώργιος, κατέθεσε ερώτηση προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Αρ. Πρωτ. 7440/20-07-2017) με θέμα: «Νομοθέτηση αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων».

Οι γυναίκες στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων εργάζονται καθημερινά με πνεύμα ευσυνειδησίας και αυταπάρνησης, με στόχο την προστασία του πολίτη και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας.

Ωστόσο παρά τις νομοθετικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν προς όφελος της ισότητας των δύο φύλων και οι οποίες άλλαξαν σημαντικά την παρουσία που καταλαμβάνουν οι γυναίκες στον εργασιακό χώρο, παραμένει ένα νομοθετικό κενό, που αφορά τη δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικού χρόνου ασφάλισης στις γυναίκες ενστόλους, ρύθμιση που ισχύει και εφαρμόζεται στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:1 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ >ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟ ΥΠ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕ Η ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΩΣ ΤΟ 2021 ΣΕ ΥΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΠΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ- ΕΠΙΣΗ ΤΗΝ αεροπορικη ασφαλεια ΤΠΥ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΛΑΒΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΝΩ Η ΕΛΛΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ >Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ… η Ελλάδα πουλάει 32 μαχητικά F-16 Block 30
    http://www.defence-point.gr/news/?p=181912
    ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΑ ΦΑΝΤΟΜ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ- ΗΠΑΡΑΤΣΗ ΤΩΝ ΑΣΣΥ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΕΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ