Σιγά τα αβγά...

Ανέφερα την ανάμειξη του Στρατού στην υποβοήθηση του προσφυγικού προβλήματος και θυμήθηκα ότι ο Π. Καμμένος, ως υπουργός Άμυνας, που επί επτά μήνες... παρίστανε τον «μέγα πατριώτη», έδινε στους πάντες την αίσθηση ότι δεν ήθελε καμία ανάμειξη του Στρατού: «Το απέφευγε σαν τον διάβολο το λιβάνι» μου έλεγαν οι στρατιωτικοί. «Σιγά», όπως πρόσθεταν, «να μη σκίσει κανένα καλσόν», την ώρα μάλιστα που οι ευρωπαϊκοί στρατοί συμμετέχουν σε τέτοιες αποστολές.

Οι ιδεοληψίες των προηγούμενων για τη μη εμπλοκή του Στρατού οδήγησαν στα ελεύθερα σύνορα, στην ελεύθερη πρόσβαση και στην ελεύθερη είσοδο των διακινητών. Θέλετε κι άλλα; Τον έλεγχο στο Αιγαίο, στα θαλάσσια σύνορά μας, αντί να τον έχει το Πολεμικό Ναυτικό, τον είχε το... Λιμενικό, είναι δηλαδή σαν να λέμε να έχει τον έλεγχο των χερσαίων συνόρων η... Αστυνομία. Τα είχε παρατήσει όλα αυτά ο κ. Καμμένος και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που «έφαγε» τα αβγά στην Κω.

(«ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» 06/09/2015 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

1 σχόλια:

  1. ΕΚΑΝΕ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΨΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΕΘΑ ...ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ...!!!ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΤ..ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ