Αρχική » , , » Τον «μάσησε» κι αυτόν ο Μιχάλης...

Τον «μάσησε» κι αυτόν ο Μιχάλης...

Όταν τον Φεβρουάριο ο κ. Καμμένος υπέγραψε την παράταση θητείας του στρατηγού κ. Μ. Κωσταράκου στο ΥΕΘΑ, τον προειδοποιήσαμε, αστεϊζόμενοι, ότι... ριψοκινδυνεύει να γίνει το έκτο θύμα του φοβερού Μιχάλη του υπουργοφάγου. Και έγινε…

Μπεγλίτης, Αβραμόπουλος, Φράγκος, ξανά Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καμμένος. Έξι, ο ένας πίσω από τον άλλον!

Καλορίζικος στις Βρυξέλλες, στο νέο του πόστο. Ωστόσο, πληροφορήθηκα ότι ο αρχηγός και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ έκαναν ευχέλαια και έψαλλαν τρισάγια μήπως γλιτώσουν από τον Μιχάλη.

Εντούτοις, πέραν πάσης αστειότητας, επιμένω ότι θα αποτελέσει πρόκληση η εικόνα μιας πολυμελούς ελληνικής κουστωδίας - αντιπροσωπείας, που θα συνοδεύει τον κ. Κωσταράκο στη νέα του θέση. Πέντε ως έξι άτομα αρκούν. Όσα είχε ο προκάτοχός του.

(ΠΑΡΟΝ 31/08/2015 – Σ.Λ.)

4 σχόλια:

 1. ΠΑΝΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ .ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ .ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O ΤΕΩΣ κΥΕΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΔ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝ[ΑΔΙΚΟ] ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΟΣΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΕ ΟΙ ΕΔ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΧΩΡΤΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΟΛΟΥΣ [ΧΟΝΤΡΑ].

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΕΧΕΙ 34 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΜΜΕΝΕ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΗΓΗΘΗΚΕΣ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕ ΣΟΥ...ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ/ΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ/ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...1%...ΟΙ Ε.Δ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΩΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙΑ...!!!ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΩΣ ΥΕΘΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ...ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ Ε.Δ...Α!!!ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΑΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΜΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1972...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ