Αρχική » » ΠΛΑΣΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ VPRC???

ΠΛΑΣΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ VPRC???


ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ 25%  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ Α.Ε 3,7%!

Ψέματα στα μούτρα του ελληνικού λαού σερβίρουν οι τρομαγμένοι της Συγγρού. Στην δημοσκόπηση της VPRC βλέπουμε τρία σημεία από τα οποία διαφαίνονται ότι... πιθανόν η δημοσκόπηση να είναι πληρωμένη.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι τα επίκαιρα από την αρχή της δημιουργίας τους, στηρίζουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μέσα από την αρθρογραφίας τους. Αυτό δεν μας αφορά. Θυμηθείτε όμως... είναι η ίδια εταιρία που προεκλογικά έδινε πάνω από 20% στην ΝΔ, 2ο το Πασόκ και χαμηλότερους τους ΑΕ και σύριζα. Τώρα έρχονται λοιπόν και 10 μέρες μετά.... τις εκλογές μας σερβίρουν προπαγάνδα. Είναι δυνατόν σε 10 μέρες το εκλογικό σώμα να άλλαξε γνώμη τόσο γρήγορα; Ας δούμε λοιπόν τι ισχυρίζεται η VPRC:

Πρόθεση Ψήφου ΝΔ: 14,2% ΣΥΡΙΖΑ: 20,3%  ΠΑΣΟΚ: 10,9% Ανεξάρτητοι Έλληνες: 3,7% δηλαδή ο Καμμένος και οι Α.Ε. έχασαν 7 μονάδες σε δέκα μέρες; Που τα πουλάς αυτά ρε Λιβάνη;

ΚΚΕ: 4,4%. Σε 10 μέρες 4ις μονάδες το ΚΚΕ; (Όχι ότι μας νοιάζει μακάρι να είναι έτσι ισχυρό ΚΚΕ ισχυροί μεγαλοβιομήχανοι, αλλά αυτό το ποσοστό δεν ισχύει).

Χρυσή Αυγή: 2,2%.... Άλλη μούφα. Σχεδόν 5 μονάδες κάτω σε 10 μέρες;

ΔΗΜΑΡ: 6,1% Δημοκρατική Συμμαχία: 1,1%

Δημιουργία Ξανά: 1,6% Μήπως προσπαθούν να αναγκάσουν τον Τζήμερο να συνεργαστεί;

Άλλο κόμμα: 2,3% Αναποφάσιστοι: 17,3% ΔΞ/ΔΑ: 6,0%

(anti-ntp.blogspot.com)

1 σχόλια:

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ