Αρχική » , , , , » Ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής συντονιστής για τη μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων

Ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής συντονιστής για τη μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων


Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ορίστηκε με απόφαση του πρωθυπουργού ειδικός συντονιστής για τη μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας.Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, «για τον καλύτερο συντονισμό των διάφορων υπηρεσιών των υπουργείων που εμπλέκονται στην μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών, ειδικός συντονιστής ορίζεται ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής».

(ΠΗΓΗ: lawandorder.gr)

7 σχόλια:

 1. Τωρα σωθηκαμε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι και καλό και κακό για ΕΔ. Από την μία θα έχει την αγαπημένη του ασχολία, δηλαδή τα χοτ-σποτάδικα που τον "γλίστρησαν" στην θέση του αρχηγού κατά την θλιβερή περίοδο διακυβέρνησης των αχρηστερών, αποστρατεύοντας όμως 11 ικανότατους και μάχιμους αρχαιότερους του, αλλά και έχοντας φορτωμένη και μία βαρβάτη αιχμαλωσία στελεχών από τους Τούρκους σε περίοδο ειρήνης και έτσι δεν θα προλαβαίνει εκ των πραγμάτων να ασχολείται με τα κρίσιμα για τις ΕΔ θέματα, στα οποία ούτως ή άλλως και εκ του αποτελέσματος, είναι αναποτελεσματικός και από την άλλη όμως, θα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν και ίσως απεριόριστα, με το γνωστό "μότο" του "γίνεται ρε γ@μώτο" το ήδη πολύ-ταλαιπωρημένο προσωπικό των ΕΔ, ως άλλος σκιώδης ΑΓΕΕΘΑ (ο κρυφός καημός του). Άντε και σε .... ανώτερα.
  ΥΓ: Οι Τούρκοι πάντως δεν θα πιστεύουν σε αυτά που γίνονται εδώ και μάλλον θα κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τώρα θα έχει να αντιμετωπίσει τον Ελληνικό λαό. Ένας πρώην Άριστος και καθαρός Αξιωματικός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την οργή του λαού κατά της εγκατάστασης των λαθραίων μεταναστών στην χώρα μας...λέτε να μην υπάρχουν αντιδράσεις; Έτσι θα λερωθεί και το δικό του όνομα..πολύ έξυπνος ο Μητσοτάκης που τον έβαλε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Ο ίδιος όμως θα δεχθεί να το κάνει;Αν θέλει να λαμβάνει τον μισθό του Υφυπουργού θα εκτελέσει την εντολή άνευ αντιλογίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ παραιτηθεί από ΥΦΕΘΑ και να ασχολείται μόνο με μετανάστες αυτοί δεν θα καταλαβαίνουν τι λέει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ
   ΕΣΕΝΑ ΥΦΕΘΑ.

   Διαγραφή
  2. Α καλά και άλλος Στεφανής

   Διαγραφή
 5. Την οργή των Ελλήνων την έχουν γραμμένη στα υποδηματά τους, εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών τους που είναι ο αφανισμός της πατρίδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ