Αρχική » , , , , , » Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ στο ΓΕΣ με μία αποκάλυψη

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ στο ΓΕΣ με μία αποκάλυψη


Με μία δημόσια «αποκάλυψη» ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (23η ΤΘΤ) στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και ήδη έχει τελειώσει η αντίστοιχη εβδομαδιαία παρουσίαση της 7ης Μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας Πεζικού «Σαραντάπορος».

Η δημόσια «αποκάλυψη» για την οποία έγινε λόγος, ήταν η νέα – «φουτουριστική» για τα ελληνικά δεδομένα – στολή αρματιστών με νέο γιλέκο μάχης, ειδικώς προσαρμοσμένο στις επιχειρησιακές τους ανάγκες, που προς το παρόν τουλάχιστον φέρουν- όπως μας ελέχθη – τα μέλη των πληρωμάτων της 21ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων (21 ΕΜΑ) της Ταξιαρχίας, που είναι εφοδιασμένη με τα υπερσύχρονα άρματα μάχης του ΕΣ, τύπου Leopard-2A6HEL.


Πρόκειται για τη νέα φόρμα αρματιστή, νέας τεχνολογίας, τύπου ΝΟΜΕΧ, που έχει αρχίσει να χορηγείται σε όλα τα πληρώματα των αρμάτων του Ελληνικού Στρατού ήδη από το 2014, και το νέο γιλέκο μάχης αρματιστών που αγοράστηκε από το εμπόριο («Σιαμίδης») προκειμένου να τη φορέσουν οι συμμετέχοντες στη μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση “Saber Guardian 2017”, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία και για πρώτη φορά συμμετείχαν ελληνικά άρματα μάχης Leopard-2A6HEL εκτός Ελλάδος, με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Επίσης παρουσιάστηκε και το νέο έμβλημα της Επιλαρχίας, που με μορφή “patch” φέρεται στο μανίκι της φόρμας του κάθε αρματιστή!

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

5 σχόλια:

 1. Leopard-2HEL Είναι το σωστό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τό μοντέλο είναι,Leo2A6 εμείς τό λέμε HELL γιατί κατά την παραγγελία είχαμε ζητήσει κάποιες τροποποιήσεις όσον αφορά τη θωράκιση

   Διαγραφή
  2. Άρματα
   LEO 2HEL με ενα L

   Διαγραφή
 2. Ωραία είναι όλα αυτά, αλλά να δίναμε και στα στελέχη κανα άρβυλο και καμμία στολή ασκήσεων, καλά θα ήταν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι αλήθειες λέγονται με απλά λόγια.

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ