Αρχική » , , , » «Παγωμένες» οι σχέσεις Καμμένου-Βίτσα

«Παγωμένες» οι σχέσεις Καμμένου-Βίτσα


Δεν περνάνε και την καλύτερη πε­ρίοδο τους οι σχέσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ανα­πληρωτή υπουργό και κορυφαίο στέ­λεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα.

Τε­λευταίο περιστατικό που δημιούργησε σκιές μεταξύ τους ήταν πως σε ραδι­οφωνική του συνέντευξη ο κ. Βίτσας έδειξε να αγνοεί ένα θέμα που σχετίζεται με τις στολές των στρατιωτικών και τη δυνατότητα να έχουν σε αυτές εκτός από την πολεμική σημαία κάθε Όπλου και την ει­κόνα του προστάτη αγίου του. Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο ο κ. Βί­τσας είπε ότι «αυτή είναι μία παλαιότερη απόφαση που δεν έχει υλοποιηθεί».

Όταν ο Πάνος Καμ­μένος πληροφορήθηκε την απάντηση του αναπληρωτή του έσπευσε να κάνει διαρροές σε ιστοσελίδες που ασχο­λούνται με θέματα Ενόπλων Δυνάμε­ων, οι οποίες «κατακεραύνωσαν» τον κ. Βίτσα, καθώς εκείνος ήταν που το 2015 έβγαλε τη σχετική απόφαση. Ο κ. Βίτσας, παλιά καραβάνα στην πολιτική, αντιλήφθηκε ότι τα στοχευμένα δημοσιεύματα προήλθαν από τον πολιτικό του προϊστάμενο και όπως ήταν φυσικό έγινε έξω φρενών.

Οι γνωρίζοντες λένε πως οι σχέσεις των δύο ανδρών περιορίζονται πλέον στα απολύτως απαραίτητα για τη συνεργασία τους.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-02/09/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΣΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ-ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ