Αρχική » , , , » Συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συμμετάσχουν, για δεύτερο συνεχόμενο έτος, με εκθεσιακό χώρο (περίπτερο) στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 82η ΔΕΘ εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσεώς τους και της διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες. Αποσκοπεί δε στην ανάδειξη του πολυσχιδούς έργου τους, τόσο στο επίπεδο της επιχειρησιακής τους αποστολής, όσο και στο επίπεδο της κοινωνικής τους προσφοράς, με προβολή της ιστορίας, των δυνατοτήτων και των προοπτικών τους.

Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων θα αποτελείται από εκθέματα των τριών Κλάδων, καθώς και του Πολεμικού Μουσείου/Παράρτημα Θεσσαλονίκης και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες τέσσερις θεματικές ενότητες:
  • “Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον”, με αναφορά στη συνολική ιστορική διαδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι σήμερα.
  • “Διάδραση με το Κοινό”, όπου θα πραγματοποιούνται δράσεις, στις οποίες θα είναι δυνατή η συμμετοχή του κοινού π.χ. τεχνική αναρρίχηση και εκμάθηση κόμβων. Επίσης θα παρουσιάζονται δράσεις Ειδικών Δυνάμεων και του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς.
  • “Διοικητική Μέριμνα σε δράση”, όπου θα επιδεικνύεται η λειτουργία αναγκαίων υπηρεσιών υγειονομικής υποστήριξης και τροφοδοσίας, σε συνθήκες εκστρατείας.
  • “Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις”, όπου θα εκτίθεται αντιπροσωπευτικό δείγμα των διατιθέμενων οπλικών συστημάτων.
Η έκθεση του Πολεμικού Μουσείου/Παράρτημα Θεσσαλονίκης θα αναφέρεται στα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 και τη συνδρομή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατάσβεση της.

Η τελετή εγκαινίων του περίπτερου των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει και επίδειξη καταρρίχησης προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων από τον Πύργο του ΟΤΕ.

1 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΣΤΗΝΕΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ . ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΩ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΣΦΙΚΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ